The Odyssey Filme Giden Oldu Mu?

Era.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
318
Beyler aranızda Christopher Nolan yapımı The Odyssey filmine gideniniz oldu mu? Cast seçimi ile daha vizyona girmeden önce bir çok tepki çeken filme gitme konusunda çok kararsız kaldım. Yahudi lobisinin her filmde bir eş cinsel ve zenci koyma zorunluluğu yüzünden artık film yada dizi izlemek istemiyorum o dereceye geldim. Bu filmde de bunların olması açıkcası beni gitmemem konusunda ağır bastırıyor. Homofobik yada ırkçı birisi değilim ama bir amaç uğruna bize zorla bir şeylerin dayatılmasına karşıyım. Yoksa bütün karakterlerin zenci olduğu bir filmde hiç beyaz olmadığı film sonunda dikkatimi bile çekmez.

1784986382474.webp

hocam ben gittim , oyuncu seçimime çok takılmadım ama siyahi helen benim çok gözüme battı . Hikayede millet , renk falan belirtmiyor diyorlar ama bu hikayeyi yazan heleni bir zenci hayal etmemiştir hadi onu bunu geçtim kadın güzelde değil en azından güzelliğiyle taş çıkaracak hiç değil ( ödüllü falanmış ama bence güzel değil olmamış )
Trans oyuncuya gelirsek , filmde en fazla 5 dk falan vardır ( helende o kadar vardır ama bana itici gelmesine yetti ) . Trans karakter tipine takılmazsan oynamış işte bir şeyler
Zenci çok olmasada vardı ama bence tarihsel olarak saçma ( zencilerin çoğunun köle olarak çalıştırıldığını düşünürsek zencinin teki kraliçe ile evlenmeye çalışıyor )
Bence doğru olan ne bembeyaz ne de simsiyah oyuncu oynatmalarıydı , yunan halkının çoğu hafif esmerdir , bu + biraz beyaz + azıcık zenci tam tadında olurdu ama kime anlatıyorsan
Ben sırf arkadaşımla buluşmak için gittim onun dışında tam da dediğin gibi gitmeyin . Film kötü değil hatta güzel ama İmax diye bizi fişlemeleri olsun bu kadro seçimi ( zendeya falan ) artık yeter

şunu filmi izleyenler anlar
1785003474188.webp

Beyler aranızda Christopher Nolan yapımı The Odyssey filmine gideniniz oldu mu? Cast seçimi ile daha vizyona girmeden önce bir çok tepki çeken filme gitme konusunda çok kararsız kaldım. Yahudi lobisinin her filmde bir eş cinsel ve zenci koyma zorunluluğu yüzünden artık film yada dizi izlemek istemiyorum o dereceye geldim. Bu filmde de bunların olması açıkcası beni gitmemem konusunda ağır bastırıyor. Homofobik yada ırkçı birisi değilim ama bir amaç uğruna bize zorla bir şeylerin dayatılmasına karşıyım. Yoksa bütün karakterlerin zenci olduğu bir filmde hiç beyaz olmadığı film sonunda dikkatimi bile çekmez.

Alıntıyı görüntüle
Ben gittim cast secimi soyle kral allahtan tom ve zendeya hikayede onemli fakat ekranda asirir yerleri yok. Hatta zendayanin konustugunu bile hatirlamiyorum. Holland da tam rolune oturmus ergen yine anlicaan. Baya begendigim epik bir film olmus.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben de normalde pek takmam ama sandman izlerken herkes gay ciktigi icin dizkyi birakmistim sonrada hep dikkat etmeye basladim nedense

Teşekkürler.

nolanın bilinç altını, senaryo işleyişini çok saçma buluyorum, kendi fikrim yoruma tartışmaya açıktır.

• Beğen
Reaksiyonlar: Era.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,042
Üyeler
200,281
Son üye
Qabillll

Geri