Firmayı ara hocam arkadaş doğru söylemiş tercih meselesi ama 9000 tl eğer müşteri memnuniyeti için geri alınmamışda olabilir ama büyük ihtimal bir hata olmuştur1 ay once 9kya mouse aldım dostlar karog teslim edilmemiş gözüküyordu ürün şu an bende ama hesabıma para iadesi de yapılmış ne yapmalıyım
kargoda hata oldu muhtemelen ben kredi kartı 9 taksit almıştım firma benden nakit ister miFirmayı ara hocam arkadaş doğru söylemiş tercih meselesi ama 9000 tl eğer müşteri memnuniyeti için geri alınmamışda olabilir ama büyük ihtimal bir hata olmuştur
Zannetmiyorum. Mouse u geri göndermeni istemeleri veya müşteri memnuniyeti için hiç para istemeyip hediye etmeleri daha olası. Satıcıya ulaşabilirsen onun pazarlığını yaparsın kendin.kargoda hata oldu muhtemelen ben kredi kartı 9 taksit almıştım firma benden nakit ister mi
Nerden aldın Amazon mu?1 ay once 9kya mouse aldım dostlar karog teslim edilmemiş gözüküyordu ürün şu an bende ama hesabıma para iadesi de yapılmış ne yapmalıyım
evet ne yapmalıyım nakit isterlerse atamam şu anNerden aldın Amazon mu?
eger amazon satıcılı ise bide üstüne ayni mousetan 1 tane hediye ederlerevet ne yapmalıyım nakit isterlerse atamam şu an
gönderici amazon değil amaAmazonsa hediye eder
amazon satıcılı değil maalesef satıcıdan mı almışlardır parasınıeger amazon satıcılı ise bide üstüne ayni mousetan 1 tane hediye ederler
İade etmek en doğrusu bence firmayla görüşün durumu izah edin, bu tarz mevzuularda ne zaman kötü düşünsem kötüsünü yapsam hep 5 misli çıkmıştır tecrübeyle sabitgönderici amazon değil ama
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
amazon satıcılı değil maalesef satıcıdan mı almışlardır parasını