1.1 Milyona Otomatik Araç Tavsiyesi

feny

80+
Reaksiyon skoru
34
Merhaba 1.1m civarına otomobil arayışım var. İlk önceliğim otomatik C segmenti HB veya SUV olması ama bu bütçede pek SUV bulamadım. Siz ne önerirsiniz? Sorunsuz olması gibi bir beklentim yok önemli olan sorunları kolay çözülebilir olması.

Yıl, KM, dizel benzin gibi istekler?

konu çok dallanır budaklanır bence pek çevreye sorma kafan da çok karışır

Hocam bütçe biraz zorlanır veya iyi pazarlık yaparsan 1.2 civarına 1.5 Dci 1-2 parça boya, 1-2 değişenli Kadjar mantıklı geldi, HB olarak 1.6 CDTI Astra K olabilir.

Merhaba 1.1m civarına otomobil arayışım var. İlk önceliğim otomatik C segmenti HB veya SUV olması ama bu bütçede pek SUV bulamadım. Siz ne önerirsiniz? Sorunsuz olması gibi bir beklentim yok önemli olan sorunları kolay çözülebilir olması.

Çok kullandım sorunsuz güzel araç sadece biraz deviri yüksek kullanman lazım eksoz tıkanmaması için o kadar

Astra K, tam C segment olmasa bile Scala, eski ve km bir tık yüksek golf.
bu paralara çok temiz astra k göremedim scalalar da 100k km genelde
Egea cross alınır reno duster alınır 25 24 model
cross bu fiyatlara yine temiz göremedim

Çok kullandım sorunsuz güzel araç sadece biraz deviri yüksek kullanman lazım eksoz tıkanmaması için o kadar
bakımları astra j gibi maliyetli mi? nelere dikkat etmek gerekir piyasası nasıldır?

hocam kia sportage 2016 bütçeni biraz arttır 2016 ve üstüne bak paranı sonuna kadar hak edecek bir araba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam kia sportage 2016 bütçeni biraz arttır 2016 ve üstüne bak paranı sonuna kadar hak edecek bir araba
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-mondeo-1330169958/detay
mondeo da olabilir bakımları iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,028
Üyeler
200,276
Son üye
Tarık23

Geri