Ben de şu ürünün kablolusu var, denemek için almıştım. Şu an siteden baktım Xinput destekliyor. Ama belirteyim bu bütçelerdeki gamepadler çok konforlu değiller ve ne zaman bozulacağı belli değil. Yani şu marka standarttır ve bütçeye göre iyidir diyemiyoruz.
Alıntıyı görüntüle
Bu ürünler PS1, PS2 oyunlarını emülatörden oynamak için ideal bence. Modern gamepadlerin dpad kısımları eski oyunlar için biraz fazla iyi kalıyor.
İstersen benzer fason üretimlerden daha uygun bir ürün de alabilirsin.
En ucuz Platoon PL-2596 Kablolu PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Platoon PL-2596 Kablolu PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 133,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Yıl 2009-2010 gibi olması lazım Platoon marka bağlantıdaki ürünü ₺50 almıştım. Sadece PES11 oynarken kullanıyordum. Çok kullanıldığını söyleyemem. Halen dolapta durur ve çalışıyor. Yani bu ucuz ürünler biraz da çok kullanım veya kötü kullanıma göre ömrü değişiyor diyebilirim.
Daha pahalısını almak da açıkçası bunu değiştirmeyecektir bence. O yüzden ben Kontorland, Platoon veya Gamebooster kablolulardan birini alırdım.
En ucuz Rampage SG-R218 Kablolu PS3/PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage SG-R218 Kablolu PS3/PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 645,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com