RTX 3070 2. El Alınır mı?

mehmetys

80+
Reaksiyon skoru
8
Bütçe
8700
arkadaşlar selamlar 2. el rtx 3070 almayı duşunuyordum önüme 9 binlik bir ilan cıktı 8700 tl ye pazarlıkla indirebildim bi sistem var çok ünlü sürekli instagramda karşıma cıkıyordu şans eseri denk geldi arkadaş 4090 a geçmiş havale ile 8700tl ye kargo benden gönderebilirmiş siz ne diyorsunuz mantıklımı sizce?

arkadaşlar selamlar 2. el rtx 3070 almayı duşunuyordum önüme 9 binlik bir ilan cıktı 8700 tl ye pazarlıkla indirebildim bi sistem var çok ünlü sürekli instagramda karşıma cıkıyordu şans eseri denk geldi arkadaş 4090 a geçmiş havale ile 8700tl ye kargo benden gönderebilirmiş siz ne diyorsunuz mantıklımı sizce?
hocam geçen yaz 3 fanlı 3060 ti modelini 9k ya aldım bence fiyatı yerinde ama ben elden aldım hiçbir sorunu yoktu siz yine de dikkatli olun p g kullanın

Mining şüphesi olan ekran kartı almaktansa Rtx 4060-Rtx 4060 Ti arasında gücü olan B580 alman daha mantıklı olur.
hocam yapay zeka eğitim işleri ile uğraşıyorum karta ihtiyacım oldu normalde 4 tane 1660s vardı ama yetmiyorlardı bu sebeple sadece nvidia alabilirim diğerleri uyumluluk sorunları yaşıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam geçen yaz 3 fanlı 3060 ti modelini 9k ya aldım bence fiyatı yerinde ama ben elden aldım hiçbir sorunu yoktu siz yine de dikkatli olun p g kullanın
hocam 80k lık bi insta hesabı var illa denk gelmişsinizdir ordan konuştuk numara vs de verdi referansı oldugu için cok sorun etmedim uyarınız için sağolun

2.el garantisi olmayan eski teknolojili, parası peşin ödenecek olan o karta bence o kadar para vermeyin 6-9 taksitle yeni teknolojili kart almak daha mantıklı

RTX 3000, RX6000 serileri ikinci elde hakikaten bedavaymış la dedirtmiyorsa uzak kaçın, almayın, aldırmayın. bu ürünlerin çoğu mining dönemine denk gelen kartlardan oluşuyor ve herkes birbirine kakalamaya çalışıyor. kartın seceresini veremeyecek olanlar saçma sapan pahalı fiyattan ikinci elden okutmaya çalışıyor ve kesinlikle fiyatını haketmiyor. anca gelip ''bak bu kartı şuradan şu yıl kendi adıma kayıtlı faturayla aldım ahanda bak sadece oyun odaklı temiz kullandım'' deyip kanıtlayabilirse piyasasının bir tık üstünde ücretle satın alınması gerekiyor.

Fiyat piyasaya göre gayet güzel. Kartın tam modeli nedir? Furmark testi falan istediniz mi?

Fiyat piyasaya göre gayet güzel. Kartın tam modeli nedir? Furmark testi falan istediniz mi?
rtx 3070 ventus 2 yıllık kart faturası vs duruyor hocam zaten 2 yıl önce mining denen şey yoktu sıcaklıkları da normal hocam 73 maks görüyo 5dk lık testde

rtx 3070 ventus 2 yıllık kart faturası vs duruyor hocam zaten 2 yıl önce mining denen şey yoktu sıcaklıkları da normal hocam 73 maks görüyo 5dk lık testde
kutu da duruyor hocam herşeyi temiz

2.el garantisi olmayan eski teknolojili, parası peşin ödenecek olan o karta bence o kadar para vermeyin 6-9 taksitle yeni teknolojili kart almak daha mantıklı
hocam yaklasık 2 aydır para ayırıyordum kart almak için öğrenciyim

fan hızı hotspot vram sıcaklıkları bunların hepsi önemli. İçi açılmış mı bu arada?

o zaman furmark testi mutlaka yap miningli olabilir kart işini şansa bırakma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,460
Üyeler
200,130