❌İndirim Bitti! Gıgabyte Geforce RTX 5060 Eagle 14.999tl Beyaz Itopya

neyi indirim bunun beyaz olması mı olay anlamıyorum İncehesap bu fiyata veriyor zaten devamlı konu açmak için açmayın.
Olay beyaz olması evet. Normal olanları 16 civarına düşüyor ama beyazın 15e düştüğünü ilk kez görüyorum ben. Bana denk gelmemiş olabilir ama kötü fiyat değil gibi 0 takıntısı olanlar için

Konuyu açmanın bir zarari yok bence. bu fiyata insanlar ikinci el satmaya çalışıyor en azından görsünler fiyati bilinclensin.
ikinci elde bu fiyata 5060ti 8g modelleri düşebiliyor takip edilirse. sıfır 5060 alınacağına, ikinci elde pazarlık yapılıp 5060ti kovalanması daha mantıklı açıkçası.

fiyat iyi bu arada beyaz hemde üstelik 2.el 13.500 yazıyorlar en düşük

Konuyu açmanın bir zarari yok bence. bu fiyata insanlar ikinci el satmaya çalışıyor en azından görsünler fiyati bilinclensin.
paran ikinci ele yetmiyorsa sıfır al ikinci elde bu fiyatta da diye indirim olmuyor sarı siteye gir rx580 e bile bu fiyatı isteyenler olucak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

neyi indirim bunun beyaz olması mı olay anlamıyorum İncehesap bu fiyata veriyor zaten devamlı konu açmak için açmayın.
Razerin ışıqlı mışıqlı moruq olayından sonra beyaz sistemciler bastı ortalığı pavyona benzesede umrumda olmaz performansı yüksek olsun yeter sanki araba alıyorum her gün biri görücek gibk muamele ediyorlar

paran ikinci ele yetmiyorsa sıfır al ikinci elde bu fiyatta da diye indirim olmuyor sarı siteye gir rx580 e bile bu fiyatı isteyenler olucak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Razerin ışıqlı mışıqlı moruq olayından sonra beyaz sistemciler bastı ortalığı pavyona benzesede umrumda olmaz performansı yüksek olsun yeter sanki araba alıyorum her gün biri görücek gibk muamele ediyorlar
Hacı msi kartlar var bu fiyata soğutması daha iyi adını unuttum hani beyaz olunca ne oluyorda tamam fiyat olması gereken ama indirim yok 2. el fırsatçıları örnek vermeyin yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,050
Üyeler
200,827
Son üye
Atrahen

Geri