Goodram 64gb Alınır mı ?

Bu zamanda 64gb ram almak çok mantıklı değil. En azından idarelik 16gb bile alınıp beklenebilir. 1 seneye ram krizi bitmeye başlar bence

Hocam size sistem dizelim istiyorsanız tam bütçeyi söyler misiniz
200 k max 225 ama peşin fiyat taksitli ay olarak 5 6 monitör klavye mouse hariç onları sonra almayı düşünüyorum ekran kartı 5080 işlemci olarak 9950x3d yada 9800x3d almak istiyorum almışken en iyisi olsun ileriye dönük

200 k max 225 ama peşin fiyat taksitli ay olarak 5 6 monitör klavye mouse hariç onları sonra almayı düşünüyorum
Hocam şöyle bir sistem oluşturduğumuzda yaklaşık
1000018606.webp

Ekran kartı olarak sessiz olsun istersen noctua olanı seçmelisin (ama bence astral genel anlamda daha iyi olur)

Ssd olarak da bunu veya 1 TB olanını seçmelisin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bilgisayar kasası için de ayrı konu açarsınız

Son düzenleme:
Hocam şöyle bir sistem oluşturduğumuzda yaklaşık
Alıntıyı görüntüle

Ekran kartı olarak sessiz olsun istersen noctua olanı seçmelisin (ama bence astral genel anlamda daha iyi olur)

Ssd olarak da bunu veya 1 TB olanını seçmelisin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bilgisayar kasası için de ayrı konu açarsınız
eyw toplama için ssdler çok pahalanmış bide ssd alırken böyle bir sisteme kaç mhz yakışır 2 tb almayı düşünüyorum , soğutucu olarakta kule tipi almak istiyorum sıvı soğutucudaki riski almak istemiyorum ve anakartta bu 850 likler yada 870 likler bunlarla 600 lükler arasındaki fark çok var mı olay ne orda

eyw toplama için ssdler çok pahalanmış bide ssd alırken böyle bir sisteme kaç mhz yakışır 2 tb almayı düşünüyorum , soğutucu olarakta kule tipi almak istiyorum sıvı soğutucudaki riski almak istemiyorum ve anakartta bu 850 likler yada 870 likler bunlarla 600 lükler arasındaki fark çok var mı olay ne orda
Sıvı soğutma şart
Almışken iyisini al yani 1000w
Benim attığım ram iyi

Geri