Goodram 64gb Alınır mı ?

yayın yada video çekmek için yeterli olur mu 32 gb yoksa 64 alsam daha mı iyi olur

yayın yada video çekmek için yeterli olur mu 32 gb yoksa 64 alsam daha mı iyi olur
istediğin kadar video veya yayın yap 64gb ram yine fazla bence 32 yetecektir

GOODRAM 64GB (2x32GB) IRDM RGB DDR5 6800MHz CL34 1.45V Soğutuculu Dual PC 46 bine alınır mı yoksa kasımı bekleyip kampanyalarla iyi bi pc toplamayı düşünüyorum 6 taksitli peşin fiyata 200 k civarı tavsiyelerinizi alırım canlar

Aynı RAM'in 1.35V CL30 versiyonunu satın almıştım ve kullanıyorum. Memnunum ancak yapmamı istediğiniz bir test varsa yapıp sonucunu paylaşabilirim. Bir sorunla karşılaşmadım. Dual kit aldım. Bu arada belirttiğiniz fiyat çok yüksek, RAM'leri favorilere ekleyip sık sık takip etmenizi öneririm.

1784896215281.webp

amaç oyunsa 32 yeter daha iyisi için 48 de olabilir ama 64'e hiç ihtiyaç yok boşa para harcamanı istemem gereksiz çıkıştım az önce kb.
Benim gibi zam öncesi 6400 TL'ye indirimden yakalamadıysan ve workstation kurmuyosan evet şu fiyatlarla gereksiz olur.

@Lordas aynı ram'in yine RGB ve 6000/30 unu geçen yaz pckolik yıl dönümü indiriminden almıştım, hynix a güzel sorunsuz ramler.

Aynı RAM'in 1.35V CL30 versiyonunu satın almıştım ve kullanıyorum. Memnunum ancak yapmamı istediğiniz bir test varsa yapıp sonucunu paylaşabilirim. Bir sorunla karşılaşmadım. Dual kit aldım. Bu arada belirttiğiniz fiyat çok yüksek, RAM'leri favorilere ekleyip sık sık takip etmenizi öneririm.

Alıntıyı görüntüle
tamamdır kral eyw peki cl değerleri çok önemli mi 6000 mhz üzeri olması veya üstü olması aklımda ama cl değerleri hakkında hiçbir bilgim yok

Ram fiyatları uçtu gitti ya net fiyatı ortalama fiyatı diye bir şey yok kim ne tutturursa o fiyat 😆

tamamdır kral eyw peki cl değerleri çok önemli mi 6000 mhz üzeri olması veya üstü olması aklımda ama cl değerleri hakkında hiçbir bilgim yok
CL değeri RAM için evet önemlidir hocam. 6000 MHz CL48 RAM de var CL28 de. CL değeri ne kadar düşük olursa bellek o kadar hızlı cevap verir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,096
Üyeler
200,285
Son üye
keremyenicay

Geri