4 patriot viper ram akardı amaGOODRAM 64GB (2x32GB) IRDM RGB DDR5 6800MHz CL34 1.45V Soğutuculu Dual PC 46 bine alınır mı yoksa kasımı bekleyip kampanyalarla iyi bi pc toplamayı düşünüyorum 6 taksitli peşin fiyata 200 k civarı tavsiyelerinizi alırım canlar
baktığımda en ucuz bunu buldum kanka sahibinden dışında niye kızıyon ki bilgim yok sordum zaten derdin ne **ya bir tane parçaya 46K para vereceksin hiç mi piyasaya fiyat karşılaştırma sitelerine bakmazsın çöpten mi topluyorsunuz bu paraları da böyle saçma sapan harcayabiliyorsunuz anlamıyorum ki
amaç oyunsa 32 yeter daha iyisi için 48 de olabilir ama 64'e hiç ihtiyaç yok boşa para harcamanı istemem gereksiz çıkıştım az önce kb.5080 + 9800x3d li bi şey düşünüyorum sizce denkleştirebilir miyim ufaktan 200 k yı geçse
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
baktığımda en ucuz bunu buldum kanka sahibinden dışında niye kızıyon ki bilgim yok sordum zaten derdin ne **
np kanka tavsiyen için sağol iyi akşamların olsun kendine iyi bak öptümsamaç oyunsa 32 yeter daha iyisi için 48 de olabilir ama 64'e hiç ihtiyaç yok boşa para harcamanı istemem gereksiz çıkıştım az önce kb.
ne için kullanacaksın? günlük kullanıcıysan 16 bile yetiyor ama arkada bikaç şey açarım dersen 32 güzel olurolmuşken 64 olmasını istiyorum harbiden ram o kadar önemli bi şey değil mi ya