Goodram 64gb Alınır mı ?

Lordas

80+
Reaksiyon skoru
8
GOODRAM 64GB (2x32GB) IRDM RGB DDR5 6800MHz CL34 1.45V Soğutuculu Dual PC 46 bine alınır mı yoksa kasımı bekleyip kampanyalarla iyi bi pc toplamayı düşünüyorum 6 taksitli peşin fiyata 200 k civarı tavsiyelerinizi alırım canlar

GOODRAM 64GB (2x32GB) IRDM RGB DDR5 6800MHz CL34 1.45V Soğutuculu Dual PC 46 bine alınır mı yoksa kasımı bekleyip kampanyalarla iyi bi pc toplamayı düşünüyorum 6 taksitli peşin fiyata 200 k civarı tavsiyelerinizi alırım canlar
4 patriot viper ram akardı ama

Kasımı beklemene gerek yok nasılsa bir indirim daha olur takipte kal uyguna bir şeyler bulursun

pahalı pahalı pahalı

Son düzenleme:
5080 + 9800x3d li bi şey düşünüyorum sizce denkleştirebilir miyim ufaktan 200 k yı geçse
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ya bir tane parçaya 46K para vereceksin hiç mi piyasaya fiyat karşılaştırma sitelerine bakmazsın çöpten mi topluyorsunuz bu paraları da böyle saçma sapan harcayabiliyorsunuz anlamıyorum ki
baktığımda en ucuz bunu buldum kanka sahibinden dışında niye kızıyon ki bilgim yok sordum zaten derdin ne **

Üretkenlik için bile her zaman o kadar bellek gerekli değil ne yapacaksınız bu sistemde merak ettim?

olmuşken 64 olmasını istiyorum harbiden ram o kadar önemli bi şey değil mi ya

5080 + 9800x3d li bi şey düşünüyorum sizce denkleştirebilir miyim ufaktan 200 k yı geçse
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

baktığımda en ucuz bunu buldum kanka sahibinden dışında niye kızıyon ki bilgim yok sordum zaten derdin ne **
amaç oyunsa 32 yeter daha iyisi için 48 de olabilir ama 64'e hiç ihtiyaç yok boşa para harcamanı istemem gereksiz çıkıştım az önce kb.

amaç oyunsa 32 yeter daha iyisi için 48 de olabilir ama 64'e hiç ihtiyaç yok boşa para harcamanı istemem gereksiz çıkıştım az önce kb.
np kanka tavsiyen için sağol iyi akşamların olsun kendine iyi bak öptüms

olmuşken 64 olmasını istiyorum harbiden ram o kadar önemli bi şey değil mi ya
ne için kullanacaksın? günlük kullanıcıysan 16 bile yetiyor ama arkada bikaç şey açarım dersen 32 güzel olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,310
Üyeler
200,341
Son üye
Apoptosis

Geri