Türkçe Rapçiler Tıerlıst 2026

Bu kadar yeter adam olana çok bile. Bu arada kimse Hasan Binbaşıyı (Ben Büdü) listesine eklememiş, sizi kınadığımı da özellikle belirtmek isterim. Gidin dinleyin :kekw:

1785029540447.webp

Uygunsuz davranış
Bak hayatımda rap’i bırak direk türk müziği dinlemeyen briyim yabancılarıda son 3-4 senedir dinlemeye başladım oda nadir dinliyorum yoksa hayatımda müzik dinlemeyen biriyim

Ama adım kadar eminim liste yapsam seninkinden daha güzel olurdu bu kadar berbat rezil bir liste görmedim bak dinlememe rağmen biliyorum kötü odluğumu sen düşün ya Ceza’yı ortalamaya koymuşsun ve 1-2 altınada lvel C5/Block3 vs. Koymuşsun ki şahsen oraya yani kötü kısmına koyduklarına ben müzisyen bile demem Aİ bile %1000 kat daha iyi müzik hapıyor onlardan ya i bud urunda o kötü kısmı ultra kötü oluyor ceza yı’da kötüye koymuş oluyorsun ki bu durumda sen müzikten anlamıyorsun kardeş ya cezayı Ati242 mi ne aynı yere koyuyorsan yani git camdan atla be kardeşim bence kendine eziyet etme ve müzik dinlemeyi bırak

Ahrıca sırf doldurmak için doldurmuşsun listeyi bana kalırsa porçay’ın Bak güzel kardeşim (yani eminemin stan şarkısının parodisi) şu listeye koyduklarının %90-95’ni eler yani o kadar kötü türkiyede rap/hip-hop ve sen gidip listeye müzisyen diye koymuşsun vs. Her neyse kısaca liste yapma bir daha

Son düzenleme:
contradan sonrasına bakmadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şam yardı

bro oradaki açık mavi tierde iyi kötü yazıyor mu çoğunuz türkçe anlamıyor sanırım orası ayrı kişisel olarak güncelde sık dinlediklerim iyi kötü ayrımı yok hepsi farklı tarzdalar zaten

Bak hayatımda rap’i bırak direk türk müziği dinlemeyen briyim yabancılarıda son 3-4 senedir dinlemeye başladım oda nadir dinliyorum yoksa hayatımda müzik dinlemeyen biriyim

Ama adım kadar eminim liste yapsam seninkinden daha güzel olurdu bu kadar berbat rezil bir liste görmedim bak dinlememe rağmen biliyorum kötü odluğumu sen düşün ya Ceza’yı ortalamaya koymuşsun ve 1-2 altınada lvel C5/Block3 vs. Koymuşsun ki şahsen oraya yani kötü kısmına koyduklarına ben müzisyen bile demem Aİ bile %1000 kat daha iyi müzik hapıyor onlardan ya i bud urunda o kötü kısmı ultra kötü oluyor ceza yı’da kötüye koymuş oluyorsun ki bu durumda sen müzikten anlamıyorsun kardeş ya cezayı Ati242 mi ne aynı yere koyuyorsan yani git camdan atla be kardeşim bence kendine eziyet etme ve müzik dinlemeyi bırak

Ahrıca sırf doldurmak için doldurmuşsun listeyi bana kalırsa porçay’ın Bak güzel kardeşim (yani eminemin stan şarkısının parodisi) şu listeye koyduklarının %90-95’ni eler yani o kadar kötü türkiyede rap/hip-hop ve sen gidip listeye müzisyen diye koymuşsun vs. Her neyse kısaca liste yapma bir daha
yorumcu abilerin %90 ı cezayı tanrı falan zannediyor sanırım cezadan başka mc tanımadıkları için diğer kişiler hakkında yorum yapamıyorlar :D
ragebait tiere düşmeyen kalmamış bu yüzden yorumlama kapasiteniz yok

Son düzenleme:
bro oradaki açık mavi tierde iyi kötü yazıyor mu çoğunuz türkçe anlamıyor sanırım orası ayrı kişisel olarak güncelde sık dinlediklerim iyi kötü ayrımı yok hepsi farklı tarzdalar zaten

yorumcu abilerin %90 ı cezayı tanrı falan zannediyor sanırım cezadan başka mc tanımadıkları için diğer kişiler hakkında yorum yapamıyorlar :D
ragebait tiere düşmeyen kalmamış bu yüzden yorumlama kapasiteniz yok

Tier list’in ne olduğunuda ben mi öğreteyim size hocam ?

IMG_3331.webp

Tier seviye demektir siz konuda tier list demişsiniz ama anllatığınız tier list olmuyor tercih listeniz oluyor eğer Tier list diyip böyle bir şey yaparsanız tabi regabait olur ne bekliyordunuz ki ?

Ayrıca ceza yı insanların çok büyüttüğünü diğerleirni tanımadıklaır için yorum yapmadığını söylüyorsun ama insanların cezadan örnek vermesinin sebebi adamın iyi olduğu için herkes tarafından bilinmesi ki listedekilerin %95’ni açık arayla geçer ki gidin yabancılara türkçe rap vs. Dinlettikleri videolara vs. Bakın elin ameriklısı bile eminem gibi diyor ve 1-2 kişide değil dinleyenlerin çoğu adamı direk eminem’e benzetiyor ve sen gelmiş cezayı abartıyorsunuz listedekielr dha iyi diyorsun bide raporlanmışsın beni ne diyim boş ver senle daha fazla tartışmayacağım önce Tier list’in anlamını ezberle sonra tartışırız

Ceza zahten hipop ilgilnen birini okada kuruşlatığı yerden sonra F- koyman lazım

Ya ni 2 sene önce yaptığı tierlistim

Ekler

• my-image (6).webp
    my-image (6).webp
    78.7 KB · Hit: 9
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,834