yokSen bence bir daha tierlist yapma knk
bi de bu genel olarak olmamışpoizi ege şam killokinin motiden iyi olması bağırttı
Kanka alizade ortalama ustuBu kadar yeter adam olana çok bile. Bu arada kimse Hasan Binbaşıyı (Ben Büdü) listesine eklememiş, sizi kınadığımı da özellikle belirtmek isterim. Gidin dinleyin
Alıntıyı görüntüle
beatler iyi btwKanka alizade ortalama ustu![]()
yorumcu abilerin %90 ı cezayı tanrı falan zannediyor sanırım cezadan başka mc tanımadıkları için diğer kişiler hakkında yorum yapamıyorlarBak hayatımda rap’i bırak direk türk müziği dinlemeyen briyim yabancılarıda son 3-4 senedir dinlemeye başladım oda nadir dinliyorum yoksa hayatımda müzik dinlemeyen biriyim
Ama adım kadar eminim liste yapsam seninkinden daha güzel olurdu bu kadar berbat rezil bir liste görmedim bak dinlememe rağmen biliyorum kötü odluğumu sen düşün ya Ceza’yı ortalamaya koymuşsun ve 1-2 altınada lvel C5/Block3 vs. Koymuşsun ki şahsen oraya yani kötü kısmına koyduklarına ben müzisyen bile demem Aİ bile %1000 kat daha iyi müzik hapıyor onlardan ya i bud urunda o kötü kısmı ultra kötü oluyor ceza yı’da kötüye koymuş oluyorsun ki bu durumda sen müzikten anlamıyorsun kardeş ya cezayı Ati242 mi ne aynı yere koyuyorsan yani git camdan atla be kardeşim bence kendine eziyet etme ve müzik dinlemeyi bırak
Ahrıca sırf doldurmak için doldurmuşsun listeyi bana kalırsa porçay’ın Bak güzel kardeşim (yani eminemin stan şarkısının parodisi) şu listeye koyduklarının %90-95’ni eler yani o kadar kötü türkiyede rap/hip-hop ve sen gidip listeye müzisyen diye koymuşsun vs. Her neyse kısaca liste yapma bir daha
bro oradaki açık mavi tierde iyi kötü yazıyor mu çoğunuz türkçe anlamıyor sanırım orası ayrı kişisel olarak güncelde sık dinlediklerim iyi kötü ayrımı yok hepsi farklı tarzdalar zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yorumcu abilerin %90 ı cezayı tanrı falan zannediyor sanırım cezadan başka mc tanımadıkları için diğer kişiler hakkında yorum yapamıyorlar
ragebait tiere düşmeyen kalmamış bu yüzden yorumlama kapasiteniz yok
Ceza zahten hipop ilgilnen birini okada kuruşlatığı yerden sonra F- koyman lazımBak hayatımda rap’i bırak direk türk müziği dinlemeyen briyim yabancılarıda son 3-4 senedir dinlemeye başladım oda nadir dinliyorum yoksa hayatımda müzik dinlemeyen biriyim
Ama adım kadar eminim liste yapsam seninkinden daha güzel olurdu bu kadar berbat rezil bir liste görmedim bak dinlememe rağmen biliyorum kötü odluğumu sen düşün ya Ceza’yı ortalamaya koymuşsun ve 1-2 altınada lvel C5/Block3 vs. Koymuşsun ki şahsen oraya yani kötü kısmına koyduklarına ben müzisyen bile demem Aİ bile %1000 kat daha iyi müzik hapıyor onlardan ya i bud urunda o kötü kısmı ultra kötü oluyor ceza yı’da kötüye koymuş oluyorsun ki bu durumda sen müzikten anlamıyorsun kardeş ya cezayı Ati242 mi ne aynı yere koyuyorsan yani git camdan atla be kardeşim bence kendine eziyet etme ve müzik dinlemeyi bırak
Ahrıca sırf doldurmak için doldurmuşsun listeyi bana kalırsa porçay’ın Bak güzel kardeşim (yani eminemin stan şarkısının parodisi) şu listeye koyduklarının %90-95’ni eler yani o kadar kötü türkiyede rap/hip-hop ve sen gidip listeye müzisyen diye koymuşsun vs. Her neyse kısaca liste yapma bir daha