Yardım Telefonum Kırıldı Acil Telefon Önerisi

Buradan <- yurtdışı cihaz düşünüyorsanız eğer telefonları mağazasından inceleyerek alabilirsiniz. Ben bir tane telefon aldım çok memnunum size de tavsiye ederim saygılarımla iyi forumlar.

X7 Pro kronik şebeke sorunlu.
valla kararsız kaldım ya ne yapacam bilmiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dostlar 7 senedir kullandığım huwaei p40 lite yıllardır yere düşer hiç bir şey olmadı. 1 ay önce kenarına düştü param parça oldu. Ekran değiştirdim lakin dikiş tutmuyor içinde de 16 bin adet veri var artık değiştirme vakti geldi.
Gözümü kestiğim iki model var
Poco x7 pro 12gb 512 gb
Poco m8 pro 8gb 256 gb
Ha x8 proyı da önere var ama kararsız kaldım.
Teknik servisim genelde haritalar ve telefon konuşması yapıyorum bu yüzden x7 pro ya biraz daha yükseldim ama sizin değerli görüşleriniz de benim için çok önemli tek atımlık kurşunum var ona göre bir şey önerirseiz çok sevinirim. Oyun falan da öyle mobil legends falan oynuyorum pubg falan oynamam
dostlar honor magic8 lite mı yoksa poco x8 pro mu

Son düzenleme:
Xiaomi-Poco grubundan uzak dur, beni bir kardeşin olarak gör ve bu gruptan lütfen uzak dur.

Xiaomi-Poco grubundan uzak dur, beni bir kardeşin olarak gör ve bu gruptan lütfen uzak dur.
Sebep nedir hocam düşündüğüm yükseldiğim model honor magic 8 lite i, o da dayanıklılık yüzünden hoşuma gidiyor başka önerdiğin bir telefon var mı. Uzak dur dediğin gruptan bu arada yıllarca kullanan var hocam

hocam selamlar , ogrenci tanıdık varsa flip 8 oneririm , 15% indirimi var , senin telefonu da degişime verirsin + 5.000 TL veriyorlar. bir bak istersen

Sebep nedir hocam düşündüğüm yükseldiğim model honor magic 8 lite i, o da dayanıklılık yüzünden hoşuma gidiyor başka önerdiğin bir telefon var mı. Uzak dur dediğin gruptan bu arada yıllarca kullanan var hocam
hepsiburada yorumlarına bakarsan pek de dayanıklı değil

Hocam bende yıllarca kullandım honor iyi diyebilirim fakat xioami poco grubu kronikli, kötü yazılımlı ve sürekli ısınan bir grup. Fiyat performans görünüyor ama zamanla format atsanız dahi yavaşlamalar oluyor. Asla stabil değil. Bütçeye göre Honor, Vivo, bulabilirseniz oneplus, veya Samsung cihazlar tavsiye ederim.

Hocam bende yıllarca kullandım honor iyi diyebilirim fakat xioami poco grubu kronikli, kötü yazılımlı ve sürekli ısınan bir grup. Fiyat performans görünüyor ama zamanla format atsanız dahi yavaşlamalar oluyor. Asla stabil değil. Bütçeye göre Honor, Vivo, bulabilirseniz oneplus, veya Samsung cihazlar tavsiye ederim.
bende bakıyorum magic için iyi dediler s25 ultra için bütçeyi tam toparlayamadim yoksa direk onu alacağım da pocolad için de hem iyi hem kötü yorum çok fazla

Yavaşlama olduğu vakit custum rom kurulabilir hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,797
Üyeler
200,204
Son üye
edybaba

Geri