Djı Mic Mini 2 Alınır mı? (Fiyatı Daha Düşermi?)

moto vlog için kulanacagım action 4 e bağlamak için sadece transmitter versiyonu 2 bin 2 mikrofonlu 1 alıcılı renkli kapak + sarj kutusu kablolar vs 5 bin
2 hafta önce 5.299 TL ye 3 Taksitle Medimarkttan aldım. Fiyat olarak bence hakkını veriyor inse bile 5 altına pek ineceğini sanmıyorum. Reklam çekimleri için kullanıyorum stereo +12 şekilde kayıt alıyorum arka plan gürültüsü vesaire neredeyse sıfıra iniyor.

Ekler

• 1000104436.webp
    1000104436.webp
    288.7 KB · Hit: 8
2 hafta önce 5.299 TL ye 3 Taksitle Medimarkttan aldım. Fiyat olarak bence hakkını veriyor inse bile 5 altına pek ineceğini sanmıyorum. Reklam çekimleri için kullanıyorum stereo +12 şekilde kayıt alıyorum arka plan gürültüsü vesaire neredeyse sıfıra iniyor.
bende 3 taksit alacağım peşin yapıyormus

BU RX mobil var ve aparatları vs yok cok pahalı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

motovlog için alcağım onu dusundum ama kablo kopma vs olursa sürekli kullık almakla ugrasmak istemiyorum bide akg lerin cogu sahte piyasadaki sadece vatan daki ler falan orjinal
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2 gün önce 4500 e düşmüş gözüküyor dün gece 5600 dü sabah 5100 cok oynuyo fiyatlar
Kolay kolay kopacağını sanmıyorum zaten izlediğim videoda baya bir kısmıni kamera apartina sarıyor biraz esnek bırakırsan bişi olmaz zaten kablo örgülü sahteligi hakkında bir bilgim yok ama pisayada herşeyin sahtesi var dikkat et

Kolay kolay kopacağını sanmıyorum zaten izlediğim videoda baya bir kısmıni kamera apartina sarıyor biraz esnek bırakırsan bişi olmaz zaten kablo örgülü sahteligi hakkında bir bilgim yok ama pisayada herşeyin sahtesi var dikkat et
kaskın içinde interkom kamera baglama aleti bide onun kabloları olursa robot gibi kafamda gezmek istemiyorum :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,576
Üyeler
202,326
Son üye
Swrex0
Geri