ben çogunlukla oyun oynayacagım da şuan fiyatı iyi mi almasam yani 1 ay sonra felan alsam düşer miGüzel olur, günlük işlerde de çok performanslı.
ben çogunlukla oyun oynayacagım da şuan fiyatı iyi mi almasam yani 1 ay sonra felan alsam düşer miGüzel olur, günlük işlerde de çok performanslı.
Açıkçası orasını bilmek zor ama dolar kurunun sürekli arttığını ve diğer işlemcilerin fiyatının da arttığını düşünürsek çok da düşeceğini sanmıyorum, düşse bile 10999 10500 civarına düşer diye tahmin ediyorum. Bence güzel fiyat taksit seçenekleri kartına uyuyorsa mutlu edecektir:ben çogunlukla oyun oynayacagım da şuan fiyatı iyi mi almasam yani 1 ay sonra felan alsam düşer mi
5000 tl üzeri her ürüne uygulayabiliyoruz. Çok teşekkürler hocam paylaştığınız için.TROY1000TL kodu ile başlıktaki fiyata geliyor. Son 1 yılın en düşük fiyatına çok yakın bir seviyede, ihtiyacı olan değerlendirebilir.
![]()
AMD Ryzen 7 9700X 3.80GHz 32MB AM5 TRAY İşlemci (Grafik Kart VAR, Fan YOK)
AMD Ryzen 7 9700X 3.80GHz 32MB AM5 TRAY İşlemci (Grafik Kart VAR, Fan YOK) ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm İşlemciler ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Cs'de dediğim gibi çok fark yok ama pubgde %10-15 kadar var, 7800'ü sadece arada çok az fark kalırsa tercih ederdim ben, çoğu oyunda kafa kafayalar çünkü.CS pubg oynuyorum ağırlıkta 9070 xt swift aldım da işlemci olarak 7800x3d düşünüyordum bunu alsam mı yoksa 7800x3d indirim mi bekleyeyim acelem yok
İkinci elde faturalı garantili 6-7k civarı bulunabiliyor. Hatta bir ay önceye kadar 11k’ya 32 Gb bulunuyordu belki hala düşüyordur. Arkadaşa aldıktan sonra bakmayı bıraktım o yüzden bilmiyorumRam almayı düşünüyorum bir süredir ama ram fiyatları da çok uçuk maalesef. Bu gidişle 10k vericem ram için.
Stajdan dolayı vakit yok ikinci el zor o yüzden telefona ya da bilgisayara erişimim olmuyor. Şansa denk gelirsem anca öyle olur belki de o da zor. Birde elimde zaten 1 tane var aynısını denk getirmekte sıkıntı.İkinci elde faturalı garantili 6-7k civarı bulunabiliyor. Hatta bir ay önceye kadar 11k’ya 32 Gb bulunuyordu belki hala düşüyordur. Arkadaşa aldıktan sonra bakmayı bıraktım o yüzden bilmiyorum