Smith & Wesson
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,031
1 tl olsa almam bu markayı
klavyeninde bilgisi olmayabilir bundanklavyede anti ghosting varmı ?
hocam 400 tl ye şuan sadece 3000-4000 dpi mousler var bunda birde 12000 dpi mouse varklavyeninde bilgisi olmayabilir bundan
dpi nın bi makarası yok ki en baba 3200 de kullanırsın zaten fps çiler 1600 yada 800 de kullanıyorhocam 400 tl ye şuan sadece 3000-4000 dpi mousler var bunda birde 12000 dpi mouse var
Hocam tamam iyi güzel haklısın bana bul bundan iyi 405 tl ye onu alayım klavye+mouse şeklindedpi nın bi makarası yok ki en baba 3200 de kullanırsın zaten fps çiler 1600 yada 800 de kullanıyor
saolasın kiral iş gördü zaten ürün belli klavyem arızalıydıBence bedavadan biraz pahalı
![]()
GameBooster KM-11B Knight Siyah Klavye Mouse Set | ITOPYA
GameBooster KM-11B Knight Siyah Klavye Mouse Set En iyi fiyat seçenekleri ile KM-11B ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Ne demek rica ederimsaolasın kiral iş gördü zaten ürün belli klavyem arızalıydı
bencede çok iyi fiyat ihtiyacı olan alsın. ben bu fiyata fazlada özelllik aranmamalı onu kastettim al geçlik bir klavye mouse başlangıç için iyiHocam tamam iyi güzel haklısın bana bul bundan iyi 405 tl ye onu alayım klavye+mouse şeklinde
Fason üretim bu bütçelerde, markadan çok model önemli. Mesela klavye modelinin Everest mavi versiyonlarını hatırlıyorum. Yıl 2014-2018 arası net hatırlamadım. Kronik sorunluydu, eğer üretimi değişmediyse bu klavye de çabuk bozulur. Fason üretimde daha garanti modeller genelde şu tarz klavyeler oluyor.1 tl olsa almam bu markayı
www.n11.com