Beşiktaş'ın Mo Sallah Çıkmazı

Herkes gönlünün ekmeğini yer ne yapalım.

a pixar logo with a man in a vest on it

Etme Bulma Dünyası , 3 Temmuz'daki Olayları Yaşamanız Dileğiyle .

a green frog wearing glasses is holding a piece of paper in his hand .

Önder Özen açıklama yaptı. Salah transferi rafa kalkmış.

Valla Ben açıkcası sevindim. 34 yaşında sadece yıldız olduğu için 2 yılda 50 milyon euro gibi bedeller ödenecekti. Adamlar o fiyatlara Oshimen aldı. Arada ki fark Oshimen değerini arttıracak ve belkide kulübe büyük kazançlar sağlayacak. Bu yüzden genç ve çok yetenekli isimler üzerinde yoğunlaşmak daha iyi olur.

Valla Ben açıkcası sevindim. 34 yaşında sadece yıldız olduğu için 2 yılda 50 milyon euro gibi bedeller ödenecekti. Adamlar o fiyatlara Oshimen aldı. Arada ki fark Oshimen değerini arttıracak ve belkide kulübe büyük kazançlar sağlayacak. Bu yüzden genç ve çok yetenekli isimler üzerinde yoğunlaşmak daha iyi olur.

O parayı ya Türkiye'de alır ya da Arabistan'da. Menajeri bu çakallığı başka yerde yapıp bir şey koparamaz.

O parayı ya Türkiye'de alır ya da Arabistan'da. Menajeri bu çakallığı başka yerde yapıp bir şey koparamaz.

Valla illaki Arabistan verir o zaman bende "hadi yallah Arabistana" der geçerim. Beşiktaş 34 yaşında ki bir futbolcu için (ne kadar yılsız olursa olsun) gereken tüm imkanları sunmuş. Seçtiğin takım Arabistan takımı değil bir Avrupa takımı. Kendini hala avrupa kupalarında göstereceksin. Gemleyeceksende vallah billah kulübümüz kazanır. Yemin ederim bir yandan ne kadar gelsin istiyorsam bir yandan da mali hesapları düşünerek gelmesin sitiyorum.

Salah Yerine Kat Kat Daha Mantıklı Transfer Olur.

1785184384015.webp

Zaten verilmemeli. Hayır GS yada FB de bu paraları vermemeli. Türk futbolunun gelişmesi için bunların yapılması şart.

Ya verirsin vermesine de, bu 2 sene sonra futbolu bırakacak adama verilmemeli.

avrupa kulüpleri ve menajerler Türkiye'yi iyice Arap kulübü gibi bakmaya başladı , kulüplerimiz avrupada 500 600k euro kazanan adamlara 3 4m maaş sıkıyor . böyle olunca herkes bolbol ister , beter olsunlar

avrupa kulüpleri ve menajerler Türkiye'yi iyice Arap kulübü gibi bakmaya başladı , kulüplerimiz avrupada 500 600k euro kazanan adamlara 3 4m maaş sıkıyor . böyle olunca herkes bolbol ister , beter olsunlar
Öyle Tabi Bir Oyuncuyu Alabilmek İçin Uçsuz Bucaksız Maaş Teklifleri Veriyoruz .

Kardeşim bence tam tersi. Önceden araplar futbola böyle yatırım yapmazken tüm çöpler direkt bize gelirdi. Adamlar artık Arabistan ligine Türkiye ligi gözüyle bakıyor. Bizden daha fazla fiyat veren ama avrupada olmayan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,322
Üyeler
200,344
Son üye
ulvs

Geri