🔥İndirim 7go Gpw-09 30000mah Güneş Enerjili Powerbank 853 TL

Bu tarz ürünlerin sertifikalı olmasına dikkat edin, yanan cihazınız olur, eviniz olur...

bir ara Abdullah abi araç içi süpürge reklamı falan yapıyordu çokta alan vardı diye hatırlıyorum
Hatırlatmasaydın keşke :) dayı batarya şarj sorunu vardı bataryalar ölüydü sonradan deneyip farkettim iade de edemedik öyle patladı elimizde garanti vs uğraşmadım .

Hatırlatmasaydın keşke :) dayı batarya şarj sorunu vardı bataryalar ölüydü sonradan deneyip farkettim iade de edemedik öyle patladı elimizde garanti vs uğraşmadım .
Ben sadece olayın ön yüzünü hatirliyorum zaten devamını sizler getirdiniz demmekki pek iyi değil ürünleri

Ben sadece olayın ön yüzünü hatirliyorum zaten devamını sizler getirdiniz demmekki pek iyi değil ürünleri
Markada ilk deneyimim o üründe oldu kötülemek istemem ama bende oluşturduğu imaj iyi olmadı .

50 olanı aldım geçenlerde. 50 kapasitssi var mı emin değilim ama uzun yolda vs lazım olur. Evde elektrik gidince lazım olur diyerek. Bence mantıklı. Solar kısmı tabi ki en fazla batarya boşalmasını engeller diye düşünüyorum

Hiçbir powerbank'i yüzde yüz doluyken günlerce bekletmeyin. Doluluğu yüzde sekseni geçmesin uzun sürelerde. Ben tecrübe ettim, siz etmeyin. :)

Değerin doğru olduğunu varsayacak olursak o güneş panelinin o bataryayı doldurması bi 5-6 gün sürer kafadan :D
Birde güneş altında bekleyecek, hemde şarj olan batarya.

Panelli powerbanklara ayar oluyorum. Akıl var mantık var, pili güneşe koyuyorsun, yetmiyor ısınmaya sebep olabilicek şarj işlemi yapılırken koyuyorsun. Birde panel ufak bunun da reklamını yapıyorsun.

o panel anca ıssız adaya düşersen iş görür.

Bu markayı çok duyuyorum bu aralar. Nasıl acaba?
Şundan aldım memnunum şimdilik açıkçası telefonumu da hızlı şarj etti sıkıntı yaşamadım çok uzun bi deneyimim olmadı ama.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Birde güneş altında bekleyecek, hemde şarj olan batarya.

Panelli powerbanklara ayar oluyorum. Akıl var mantık var, pili güneşe koyuyorsun, yetmiyor ısınmaya sebep olabilicek şarj işlemi yapılırken koyuyorsun. Birde panel ufak bunun da reklamını yapıyorsun.

o panel anca ıssız adaya düşersen iş görür.
Birde açıklamaya kendileri güneş altında bekletmeyin garanti dışı sayılır cart curt diye o biraz yaman çelişki işte.

Malatyanin it öldüren sıcağında inşaatın tepesinde 15 dkya dolar bence yaw

olayı çok yanlış anlamışsın mübarek. sıcak değil güneş ışığı (fotonlar) dolduruyor. sıcak tam tersine olumsuz etkiler bu durumu, verim düşer. buz gibi ortam olsun ama güneş ışığı alsın daha verimli şarj olur :)

olayı çok yanlış anlamışsın mübarek. sıcak değil güneş ışığı (fotonlar) dolduruyor. sıcak tam tersine olumsuz etkiler bu durumu, verim düşer. buz gibi ortam olsun ama güneş ışığı alsın daha verimli şarj olur :)
Tamam işte bizim malatyaya fotonda fazla iniyor 15 dkyi abartmış olabilirim 5dkda 30.000mah değil 60.000mah bile dolar.

Geri