Matepad 11 Den Xioami Pad 7ye Geçilir mi

kloouvy_2

80+
Reaksiyon skoru
16
2023 den beri huawei matepad 11 kullanıyorum snapdragon 865 işlemcisi var hala işimi görüyor ama oyunlarda kasma takılma hissetmeye başladım bataryasıda aynı şekilde zaten ben tableti 2.e almıştım yani 2021 modeldir tablet yüksek ihtimal bi arkadaşıma tableti satacağım uygun bir fiyata kendim üstüne ekleyip 15k civarına xioami pad 7 almayı düşünüyorum ne düşünüyorsunuz bu konuda fark hissedermiyim sizce?

bence tablet olarak samsung ve honor/huawei dışı şaşmamak lazım android olarak. oyun oynanacaksa redmagic

bence tablet olarak samsung ve honor/huawei dışı şaşmamak lazım android olarak. oyun oynanacaksa redmagic
hocam huaweide play store yok gspaceden indiriyorum oyunları sıkıntı yapıyor sürekli reklam bide ayrıyeten kasıyor ordan oynayınca
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.mi.com/tr/product/xiaomi-pad-7-pro/buy/?gid=4223714404 şöyle bi şey buldum indirimde şuan normal pad 7 15k bu 22k aradaki fiyat farkına değer mi

2023 den beri huawei matepad 11 kullanıyorum snapdragon 865 işlemcisi var hala işimi görüyor ama oyunlarda kasma takılma hissetmeye başladım bataryasıda aynı şekilde zaten ben tableti 2.e almıştım yani 2021 modeldir tablet yüksek ihtimal bi arkadaşıma tableti satacağım uygun bir fiyata kendim üstüne ekleyip 15k civarına xioami pad 7 almayı düşünüyorum ne düşünüyorsunuz bu konuda fark hissedermiyim sizce?
hayır alma xioami tek tavsiyem galaxy serisinden kacman olur

Pad 7 sanılanın aksine hiç Xiaomi bloatware barındırmıyor. Akıcı arayüz. 7+ Gen 3 işlemcili, antutuda 8gen2'ye yakın işlemci. Ekran 3.2k cam gibi keskin, 144hz(desteklenen programlarda, kalanında 120hz satış dalaveresi) 800nit.
Bayadır kullanıyorum tek olumsuz yorumum pili için olacak. Pili içiyor. Ve parlaklık maksta ekran epey ısınıyor kalemle yazarken elimi terletiyor. Ben genelde 1-2 tık parlaklık kısıyorum çözülüyor. Bulunduğunuz ortam serinse sorun yok. 8 serisi işlemci olsa çok daha iyi akardı cihaz.

Geri