Yardım Sistemim Ne Kadar Eder??

MelihSak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
336
Bütçe
999999
Arkadaşlar al satçı bir arkadaşla anlaştık sayılır sistemim için teklifini sordu yani fiyat istedi benden araştırayım dedim kendisiyle takas etmek istediğim sistem özellikleri almak istediğim sistemin özellikleri yazıyor RTX 5080li olan foto diğer foto benim sistem özellikleri uzun yazılı olan sistem satıcı ya 70-71k teklif etmeyi düşünüyorum kendi sistemim için eğer kabul ederse üzerine 25-23k arası bir şey ekleyip diğer sistemi alacağım sizce nasıl? not: satıcı ederinin %5-%8 altına alabileceğini söylemişti en başta bana makul geldi normalde sistemim için düşündüğüm fiyat 76-78k civarıydı ama %8 düşürerek hesapladım 70-71k civarı çıkıyor elimden olabildiğince az nakit çıkarıp almak istiyorum sistemi
1785269470955.webp

1785269383216.webp

sizin sistemi bilmemde karşı sistem yıpranmamışsa 100 binden fazla eder gibi :D
evet zaten satıcı kendisi de farkında acil fiyat girmiş kendisi bana da 60.500 tl fiyat teklif etti sizce nasıl

işlemci 10-11k
ekran kartı 14k
anakart 8k
ramler 23k (piyasada benzerleri aynısı pahalı gereksiz)
psu 7k
soğutucu 4k
ssd 17k
ssd 10k
sata ssdler tanesi 7k toplam 14k
kasa 5k
toplam 113bin tl

evet zaten satıcı kendisi de farkında acil fiyat girmiş kendisi bana da 60.500 tl fiyat teklif etti sizce nasıl
hocam bilmiyorum ama sizin sistem kasa ve ekran kartı dışında nerdeyse ayın gibi onların fiyatlardan yapsanız nasıl olur

hocam bence takas yapmak yerine gidin sadece ekran kartını satın yeni ekran kartı alını

işlemci 10-11k
ekran kartı 14k
anakart 8k
ramler 23k (piyasada benzerleri aynısı pahalı gereksiz)
psu 7k
soğutucu 4k
ssd 17k
ssd 10k
sata ssdler tanesi 7k toplam 14k
kasa 5k
toplam 113bin tl
tabi bu sıfır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam bence takas yapmak yerine gidin sadece ekran kartını satın yeni ekran kartı alını
bende öyle düşündüm kasayada bir takas girmeli bence

hocam bilmiyorum ama sizin sistem kasa ve ekran kartı dışında nerdeyse ayın gibi onların fiyatlardan yapsanız nasıl olur
bilemedim gerçekten bende bir çok özellik benzer dediğiniz gibi

ekran kartını takasa sunsam mı acaba üzeri nakit mi desem

bilemedim gerçekten bende bir çok özellik benzer dediğiniz gibi

ekran kartını takasa sunsam mı acaba üzeri nakit mi desem
boş verini sadece ekran kartını satın yenisini alın onu dışında sistem iyi belki kasada değişebilir

Geri