Muhammed3448
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
31800e pulse aldım bu kadar çıkma benceAzda olsa indirim var kart nasıl kullanan varmı biliyorum 6 7 kyaa düşük modellerde var ama alınca güzel bir şey almak istiyorum
39 bin dostum illa indirim gelirde biraz estetiğe önem veriyorum31800e pulse aldım bu kadar çıkma bence
9070XT ekran kartlarında soğutması kötü olan bir model pek yok. Hepsi aşağı yukarı orta-iyi düzeyde. Bu kadar vermezdim bu kart için.Azda olsa indirim var kart nasıl kullanan varmı biliyorum 6 7 kyaa düşük modellerde var ama alınca güzel bir şey almak istiyorum
Senin bileceğin iş o zaman estetik tamamda arada bir işlemci fiyat farkı oluyor39 bin dostum illa indirim gelirde biraz estetiğe önem veriyorum
Azda olsa indirim var kart nasıl kullanan varmı biliyorum 6 7 kyaa düşük modellerde var ama alınca güzel bir şey almak istiyorum
dikey kullanacaksan alma arkadaşlarla diğer konularda aynı fikirdeyim ben vermem o parayı onaAzda olsa indirim var kart nasıl kullanan varmı biliyorum 6 7 kyaa düşük modellerde var ama alınca güzel bir şey almak istiyorum