Gigabyte Aorus RX 9070 XT Alınır mı??

Reaksiyon skoru
3
Bütçe
45001
Azda olsa indirim var kart nasıl kullanan varmı biliyorum 6 7 kyaa düşük modellerde var ama alınca güzel bir şey almak istiyorum

Ekler

• 1000020236.webp
    1000020236.webp
    149.6 KB · Hit: 43
Ben aradaki farka değecek bi durum olduğunu düşünmüyorum yeni nesil kartların soğutma performansı çok iyi ikinci elde satarken de aradaki ödediğin farkı alamayabilirsin chipset aynı sonuçta bence diğerlerinden al geç bütçe yükseltiyorsan bu fiyatlara çıktığında üzerine 2-3 daha koyup 5070ti almak daha mantıklı geliyor bana tabi bu benim şahsi fikrim.
Hayırlı olsun şimdiden.

Azda olsa indirim var kart nasıl kullanan varmı biliyorum 6 7 kyaa düşük modellerde var ama alınca güzel bir şey almak istiyorum
9070XT ekran kartlarında soğutması kötü olan bir model pek yok. Hepsi aşağı yukarı orta-iyi düzeyde. Bu kadar vermezdim bu kart için.

Bu kartta kronik vramlerde termal padlerin eriyip akması veya gpuda kullanılan faz değişkenli padmi vardı bilmiyorum onun sızıntı yapmadı gibi ikisinden birinde malzeme sorunu vardı kronik. Çözdüler mi ilerde bilmiyorum fakat fiyattan bağımsız aorus 9070xt almazdım çözmedilerse eğer

dikey kullanacaksan alma arkadaşlarla diğer konularda aynı fikirdeyim ben vermem o parayı ona

AMD tarafında Sapphire ve XFX kraldır, Pulse veya yakalanırsa XFX giriş seviyesi alın geçin

Geri