Daha iyisi varken alınmaz. III S ufaktan odyofillere göz kırpan bir kulaklık, tuningi çok iyi. Ses kalitesinde sorun çıkmaz. Deri padlerde basslar daha vurguludur, kumaş ve kadifede bu biraz azalır. EQ ile birkaç db verir geçersin. III S eq kaldırıyor.Fabrikadan deri çıkışlı olan kulaklıkların pedlerini kumaş yapınca ses kalitesinde sorunlar çıkıyormuş doğrumudur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ayrıca neden alınmaz hocam
Açıkçası cloud III S pek hoşuma gitmedi sizce nova5 nasıldır
Hocam 7.1 özelliği nasıl birde dip ses sorunu var diyorlar yaşadınız mı böyle bir sorun![]()
ATK Neptune N9 Kablosuz Kulaklık
Kulaklık ve Ses Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği...wraithesports.com
Nova 5'i 6 ay boyunca kullandım. Maalesef sağ taraftan bir anda ses kesilmesi problemiyle karşılaştım. Aynı ses kalitesini şu an bu kulaklıktan alıyorum. Uzun süredir kullanıyorum ve çok memnunum.
Dip ses sorunu Pro modelinde vardı. Ben Ultra modelini önerdim çünkü Pro modelinin ilk üretim serisinde böyle sorunlar yaşanıyordu. Şu an ise iki modelde de herhangi bir sorun yok.Hocam 7.1 özelliği nasıl birde dip ses sorunu var diyorlar yaşadınız mı böyle bir sorun
Hocam peki 7,500TL'ye alınır mı? bu
Razer'ın bana göre mouse'ları ve klavyeleri kaliteli. Ancak 3 tane Razer kulaklık aldım ve maalesef hiçbirinden verdiğim paranın hakkını ya da beklediğim performansı alamadım. Bu yüzden öneremiyorum. Reddit'te de araştırınca kendi kendine kapanma sorunları yaşayan kullanıcıları gördüm. Yine de karar sizin tabii.Hocam rahatsız ediyorum ama Razer BlackShark V2 HyperSpeed Wireless bu nasıldır