Hp Victus 15 Kamera Algılanmıyor

batuyed

80+
Reaksiyon skoru
52
Yeni geçtiğim hp victus 15 laptopumda driver booster ile tüm driverları kurdum, ayrıca hp uygulamasından da tarattım fakat laptopun webcami aygıt yöneticisinde gözükmüyor. Gizli aygıtları göster seçeneğini aktif yaptım. Biosta kamera ile ilgili bir ayar göremedim. Kamera uygulamasına girdiğimde de bu hatayı alıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
1784635316333.webp

laptopumu ilk aldığımda bende de böyleydi internetten kamera driverlarını ayrı ayrı kurdum youtubeden bir sürü video baktım bir türlü problemi çözemedim saatlerce uğraştım aradan 1 gün geçti sanki hiçbişey olmamış gibi çalışmaya başladı cam sende driverlarını ayrı ayrı bulup düzgünce kur belki aynısı olur problemin kesin çözümünü bilmiyorum

laptopumu ilk aldığımda bende de böyleydi internetten kamera driverlarını ayrı ayrı kurdum youtubeden bir sürü video baktım bir türlü problemi çözemedim saatlerce uğraştım aradan 1 gün geçti sanki hiçbişey olmamış gibi çalışmaya başladı cam sende driverlarını ayrı ayrı bulup düzgünce kur belki aynısı olur problemin kesin çözümünü bilmiyorum
driverları nereden buldunuz?

driverları nereden buldunuz?
benim laptopum lenovo , laptop modelini yazıp driverler yazınca kendi sitesine atıyor orda modeli seçtiğimde detaylı driverleri sunuyor zaten hp de öyle bir sistem varmı bilmiyorum ama vardır diye tahmin ediyorum modeliinizi yazıp bir deneyin

Yeni geçtiğim hp victus 15 laptopumda driver booster ile tüm driverları kurdum, ayrıca hp uygulamasından da tarattım fakat laptopun webcami aygıt yöneticisinde gözükmüyor. Gizli aygıtları göster seçeneğini aktif yaptım. Biosta kamera ile ilgili bir ayar göremedim. Kamera uygulamasına girdiğimde de bu hatayı alıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?Alıntıyı görüntüle
Aynı cihazda aynı sorunu yaşadım çözüm bulamadım redditte konu var 1.5 yıldır sadece çözüm var mı diye soruyorlar geçmiş olsun

Aynı cihazda aynı sorunu yaşadım çözüm bulamadım redditte konu var 1.5 yıldır sadece çözüm var mı diye soruyorlar geçmiş olsun
en son ekran bezelini çıkartıp kamera kablolalarına bakacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,580
Üyeler
200,722
Son üye
Erdem3545

Geri