Türkiye Tarihinin En İyi Rapçisini Buluyoruz (Forum İçinde)

En iyi rapçi bana göre :

• Ceza

Oylar: 9 21.4%
  • Sagopa Kajmer

Oylar: 8 19.0%
  • Norm Ender

Oylar: 0 0.0%
  • Benfero

Oylar: 4 9.5%
  • Kayra

Oylar: 3 7.1%
  • Sansar salvo

• Ezhel

Oylar: 6 14.3%
  • Hidra

Oylar: 1 2.4%
  • Masakka

Oylar: 0 0.0%
  • Contra

• No:1

• Gazapizm

• Diğer.....

• Oy kullanan toplam üye
    42

Yamaha MT-09

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
254
Aklıma gelmeyenler olabilir , söyleyin.

Zor soru. Sırf kafiyeli olsun diye İngilizce - Türkçe kelimelerden çorba yapıp isyan yerine arabeski referans alarak kabullenmişliği yansıtan rap havuzunda "en iyi" diye bir derece olabilir mi?

kişiden kişiye göre değişebilir bu sorunun yanıtı. her rapçinin mizacı farklıdır, bana göre rapin üstadı sansar salvodur.

en iyi rapçi diye bir şey yoktur. norm dediğin protest şarkılar yazan adam, gazapizm sokağı anlatıyor bazı şarkılarında, no1 depresif gibi çok çeşitli. soru çok saçma.

en iyi rapçi diye bir şey yoktur. norm dediğin protest şarkılar yazan adam, gazapizm sokağı anlatıyor bazı şarkılarında, no1 depresif gibi çok çeşitli. soru çok saçma.
aslında en iyisinden ziyada en çok beğenilen daha doğru olur. illaki toplumun bu iyi dediği vardır.

aslında en iyisinden ziyada en çok beğenilen daha doğru olur. illaki toplumun bu iyi dediği vardır.
ben normu diğerlerinden daha çok seviyorum ama en fazla hateri olan rapci norm. diğerleride iyidir ama best normdur bence

Ezhel'i her ne kadar sevmesem de adam başarılı mı? Evet bence çok başarılı.. Onun dışında müziğini seversiniz sevmezsiniz Lvbel'da gayet iyi işler yapıyor. Adam Global'e bile açılıyor sonuçta..

Geri