Bu Kasalardan Hangisi Alınır

Hangisini beğendiysen

bu kasalardan hangisi alınır enermax revulation 3 psu ile kullanacağım anakartım h610m-e
Asus öncelik hocam sonra thermaltake

benim dikkatimi a32 çekiyor ancak yine de sormak istedim siz olsanız hangisini seçerdiniz msi olan da fena değil gibi
A32 beyaz olanı kullanıyorum hocam thermaltake ile arasında ne fark var bilmiyorum ama asus hem uygun hemde güzel beğendim ben kasayı

fotoğraf atabilme şansınız var mı hocam
Çok fotoğraf çekmedim hocam ya ama thermaltake ile arasında güzel farklar var bütçe yetiyorsa thermaltake daha iyi gibi

Ekler

• IMG_1401.webp
    IMG_1401.webp
    1.1 MB · Hit: 19
Toz filtresi en çok ve en iyi olan hangisi ise o, toz temizlemekten bir süre sonra baymaya başlıyor iyi filtresi olmayan kasalar

Hocam biraz alakasız olabilir ama bende fikrimi belirtmek isterim
bu kasayı tavsiye edebilirim çok estetik bir kasa lian li o11 gibi birebir şimdi diğer bileşenlerinizide bilmediğim için bunun üstüne ekstra bir tavsiye vermek mantıklı gelmiyor.

Asus a 21 plus kullanıyorum çok kaljteki ve şık muhtemelen attiğın asus kasada öyledir ben olsam bende asus alırdım

Çok fotoğraf çekmedim hocam ya ama thermaltake ile arasında güzel farklar var bütçe yetiyorsa thermaltake daha iyi gibi
gayet şıkmış hocam teşekkürler
Hocam biraz alakasız olabilir ama bende fikrimi belirtmek isterim
bu kasayı tavsiye edebilirim çok estetik bir kasa lian li o11 gibi birebir şimdi diğer bileşenlerinizide bilmediğim için bunun üstüne ekstra bir tavsiye vermek mantıklı gelmiyor.
buna da bakacağım hocam ancak diğerleri ile arasındaki fiyat farkı neden böyle acaba
işlemcim i5 13400f kule tipi soğutucu var o yüzden cpu fan yükseliği 160mm üstünde olmalı anakartım h610m-e
ekran kartım rtx 3060 ama ilerde upgrade düşünüyorum psu değişeceğim onu ayrı alacağım

üst tarafında cam olan hiçbir kasayı almam
Kasa ırkçısı :D

bu kasalardan hangisi alınır enermax revulation 3 psu ile kullanacağım anakartım h610m-e
Bence Thermaltake en iyisi duruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,233,268
Üyeler
201,156
Son üye
potogren

Geri