Shizue Izawa
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
asus alırdım tamamen kişisel bir sebebi yok
Asus öncelik hocam sonra thermaltakeTHERMALTAKE View 380 Hydrangea Blue 4x120mm ARGB Fanlı Back-Connect Destekli MidT ATX Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
THERMALTAKE View 380 Hydrangea Blue 4x120mm ARGB Fanlı Back-Connect Destekli MidT ATX Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
XIGMATEK PANO S SİYAH 7x12cm ARGB TEMPERLİ CAM MidT E-ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XIGMATEK PANO S SİYAH 7x12cm ARGB TEMPERLİ CAM MidT E-ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
THERMALTAKE View 370TG Siyah 4x120mm ARGB Fanlı ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
THERMALTAKE View 370TG Siyah 4x120mm ARGB Fanlı ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
ASUS A32 PLUS TG ARGB SİYAH 4x120mm ARGB FANLI ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS A32 PLUS TG ARGB SİYAH 4x120mm ARGB FANLI ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
MSI MAG PANO M100R PZ 4x ARGB FANLI mATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG PANO M100R PZ 4x ARGB FANLI mATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
bu kasalardan hangisi alınır enermax revulation 3 psu ile kullanacağım anakartım h610m-e
A32 beyaz olanı kullanıyorum hocam thermaltake ile arasında ne fark var bilmiyorum ama asus hem uygun hemde güzel beğendim ben kasayıbenim dikkatimi a32 çekiyor ancak yine de sormak istedim siz olsanız hangisini seçerdiniz msi olan da fena değil gibi
Çok fotoğraf çekmedim hocam ya ama thermaltake ile arasında güzel farklar var bütçe yetiyorsa thermaltake daha iyi gibifotoğraf atabilme şansınız var mı hocam
www.zoko.com.tr
gayet şıkmış hocam teşekkürlerÇok fotoğraf çekmedim hocam ya ama thermaltake ile arasında güzel farklar var bütçe yetiyorsa thermaltake daha iyi gibi
buna da bakacağım hocam ancak diğerleri ile arasındaki fiyat farkı neden böyle acabaHocam biraz alakasız olabilir ama bende fikrimi belirtmek isterim
bu kasayı tavsiye edebilirim çok estetik bir kasa lian li o11 gibi birebir şimdi diğer bileşenlerinizide bilmediğim için bunun üstüne ekstra bir tavsiye vermek mantıklı gelmiyor.Game In Game Dream Siyah 7x12cm Argb Fanlı ATX Gaming Akvaryum Kasa Game In Game Dream Siyah 7x12cm Argb Fanlı ATX Gaming Akvaryum Kasa
2. FOTOGRAFTAN İTİBAREN Kİ FOTOLAR İÇ AKSAN GÖRÜNMESİ MAKSADIYLA KONMUŞTUR FANLAR İLK RESİMDEKİ GİBİDİR. Sisteminizi Bir Sanat Eserine Dönüştürün: "Dream" Akvaryum Serisi Game In Game Dream, sıradan bilgisayar kasalarının ötesine geçerek donanımınızı panoramik bir vitrine dönüştürür. Reverse Fan...www.zoko.com.tr
Kasa ırkçısıüst tarafında cam olan hiçbir kasayı almam
Bence Thermaltake en iyisi duruyor.THERMALTAKE View 380 Hydrangea Blue 4x120mm ARGB Fanlı Back-Connect Destekli MidT ATX Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
THERMALTAKE View 380 Hydrangea Blue 4x120mm ARGB Fanlı Back-Connect Destekli MidT ATX Kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
XIGMATEK PANO S SİYAH 7x12cm ARGB TEMPERLİ CAM MidT E-ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XIGMATEK PANO S SİYAH 7x12cm ARGB TEMPERLİ CAM MidT E-ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
THERMALTAKE View 370TG Siyah 4x120mm ARGB Fanlı ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
THERMALTAKE View 370TG Siyah 4x120mm ARGB Fanlı ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
ASUS A32 PLUS TG ARGB SİYAH 4x120mm ARGB FANLI ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS A32 PLUS TG ARGB SİYAH 4x120mm ARGB FANLI ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
MSI MAG PANO M100R PZ 4x ARGB FANLI mATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG PANO M100R PZ 4x ARGB FANLI mATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
bu kasalardan hangisi alınır enermax revulation 3 psu ile kullanacağım anakartım h610m-e