Dpi ve sensinizi yazarsanız yardımcı olabilirimSizce wraith ace series sunset yüzey mantıklı bir seçim mi (Valorant için)
Dpi 800 0.25sensDpi ve sensinizi yazarsanız yardımcı olabilirim
O zaman sunset mantıklı olmazDpi 800 0.25sens
Sunset almayı istememin sebebi kontrol oyunu olması siz sensim düşük diyemi bunu önerdinizO zaman sunset mantıklı olmaz
![]()
Wraith Ace Series Poron Mousepad
Wraith Ürünlerinde 30 Gün Memnuniyet Garantisi: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bunu alın hocam
Sensiniz düşük olduğu için mousepad üzerinde haraket ederken daha çok sarf ediyorsunuz speed mousepad alırsan daha az efor vererek oyunlarda daha hızlı peek alabilirsinizSunset almayı istememin sebebi kontrol oyunu olması siz sensim düşük diyemi bunu önerdiniz
Peki aldıgım yüzeye göre sensimi artırıp düşürsem sorunu cözermiSensiniz düşük olduğu için mousepad üzerinde haraket ederken daha çok sarf ediyorsunuz speed mousepad alırsan daha az efor vererek oyunlarda daha hızlı peek alabilirsiniz
Mesela hızlı aldıysam ve hızlı geliyosa düşürürüm yavaş aldıysam yavaş geliyosa artırırım öyle olurmuPeki aldıgım yüzeye göre sensimi artırıp düşürsem sorunu cözermi
Her zaman sens arttırıp düşürmek çözüm olmaz sürekli alışma sürecinde olursun ben sana şöyle speed mousepad yerine ne kontrol ne speed bir şey önereyim daha iyi olurPeki aldıgım yüzeye göre sensimi artırıp düşürsem sorunu cözermi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mesela hızlı aldıysam ve hızlı geliyosa düşürürüm yavaş aldıysam yavaş geliyosa artırırım öyle olurmu
Haklısın şöyle yapıcam o zaman surgei alıyorum eğer hızlı olursa sensimi düşürüyorum eğer tam oluyosa normal bırakıyorumHer zaman sens arttırıp düşürmek çözüm olmaz sürekli alışma sürecinde olursun ben sana şöyle speed mousepad yerine ne kontrol ne speed bir şey önereyim daha iyi olur
![]()
Wraith Ace Series Poron Mousepad
Wraith Ürünlerinde 30 Gün Memnuniyet Garantisi: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Aynen öyle hocam eğer bütçeniz yeterse 50x50 çok rahat olur. Sepettede indirimi var zaten.Haklısın şöyle yapıcam o zaman surgei alıyorum eğer hızlı olursa sensimi düşürüyorum eğer tam oluyosa normal bırakıyorum
benim masam biraz küçük yoksa 50x50 alcaktım zaten sığmıyo 50x50Aynen öyle hocam eğer bütçeniz yeterse 50x50 çok rahat olur. Sepettede indirimi var zaten.
Tamamdır, 48x43 yeterli olur.benim masam biraz küçük yoksa 50x50 alcaktım zaten sığmıyo 50x50
Son bi soru daha seni yordum ama surge aralarından en pürüzsüz yüzeye sahip olan degilmiTamamdır, 48x43 yeterli olur.