Öneri 50 Bin TL Civarı Uzun Ömürlü Telefon Önerisi ?

barisski

80+
Reaksiyon skoru
48
Bütçe
50000
7 sene iphone 8 kullandım telefondan oyun oynamıyorum tek isteğim telefonu 7 8 sene kullanabilmek.

Iphone 8 bataryasını değiştirmeme rağmen 3 saate sarjı bitiyodu ekranı kücük olmasın sarjı iyi gitsin 7 8 sene kullanabileyim böyle bi telefon önerebilir misiniz aklımda s25 var. Bütceyi artırabilirim

Oppo A6 pro şarzı uzun suya şoka dayanıklı. Fiyatıda 22-25 bandında.

7 sene iphone 8 kullandım telefondan oyun oynamıyorum tek isteğim telefonu 7 8 sene kullanabilmek.

Iphone 8 bataryasını değiştirmeme rağmen 3 saate sarjı bitiyodu ekranı kücük olmasın sarjı iyi gitsin 7 8 sene kullanabileyim böyle bi telefon önerebilir misiniz aklımda s25 var. Bütceyi artırabilirim
S25 feeeee

1785403408159.webp

:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Hocam belki önyargılıyımdır ama hiç kimsenin 7 8 sene podo kullandığını görmedim o kadar uzun gider ve güncelleme alırsa alınabilir ama
yıl olmus 2026 adamlar 60hz yapıyolar hala ıphone 8 aldığımda milletin telefon 120hzdi
oppo uzun süre giderse daha üst model alabilirim
bataryası s25 e göre daha iyi diye aklımda bu ama donanımı zayıf diyolar

Hocam bunlara uyup poco serisi almayın zaten oyun oynamıyormussunuz bence Xiaomi 15T Pro sizin için gayet ideal kamerası falanda güzel 5 sene rahat götürür

15t pro iyi bir tercih

Geri