ahmttunc
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,452
sorun yaşamıyorum ama getiren distrolar kazık fiyat cekiyolarNe sorun yaşıyorsunuz hocam Moza R5'te
sorun yaşamıyorum ama getiren distrolar kazık fiyat cekiyolarNe sorun yaşıyorsunuz hocam Moza R5'te
PXN ürünlerini denedinizmi peki? Evet getiren distro cidden normalin üstünde fiyat çekiyor orası doğru ama PXN'i gerçekten deneyen biri olsaydınız bence bu yorumu yapmazdınız çünkü bu ürünler yazılımlar ile çok ciddi seviye atlayabilen ürünler ama PXN bu konuda çok geride.sorun yaşamıyorum ama getiren distrolar kazık fiyat cekiyolarpxn denk ürünleri çok daha uyguna bulunabiliyorken onu almak daha mantıklı. mozanın tek avantajı bir tık daha geniş aksesuar yelpazesi. onun dışında pxn eski pxn değil diye düşünüyorum. ikisi de neredeyse denk benim gözümde.
fiziksel olarak denemedim ama kullanıcı deneyimlerinden gördüğüm kadarıyla gayet iyi duruyorPXN ürünlerini denedinizmi peki? Evet getiren distro cidden normalin üstünde fiyat çekiyor orası doğru ama PXN'i gerçekten deneyen biri olsaydınız bence bu yorumu yapmazdınız çünkü bu ürünler yazılımlar ile çok ciddi seviye atlayabilen ürünler ama PXN bu konuda çok geride.
Emin olun Moza R5'den PXN'e geçseniz Moza R5 daha iyiydi dersiniz
Eğer imkanınız varsa deneyimleyebileceğiniz bir yerde mutlaka PXN deneyin, neden benim bu kadar PXN önermediğimi anlarsınızfiziksel olarak denemedim ama kullanıcı deneyimlerinden gördüğüm kadarıyla gayet iyi duruyor
kanka alacağım moza 17500tl güvende var diye 19500e gelecek vatandan almış 1 2 haftalık ürün bu paralara pxn vd4 yok olanda uzaksorun yaşamıyorum ama getiren distrolar kazık fiyat cekiyolarpxn denk ürünleri çok daha uyguna bulunabiliyorken onu almak daha mantıklı. mozanın tek avantajı bir tık daha geniş aksesuar yelpazesi. onun dışında pxn eski pxn değil diye düşünüyorum. ikisi de neredeyse denk benim gözümde.
fatura tarihi var mı, eğer cidden 2 haftalıksa alınırkanka alacağım moza 17500tl güvende var diye 19500e gelecek vatandan almış 1 2 haftalık ürün bu paralara pxn vd4 yok olanda uzak
kanka çoğu kullanıcı deneyimi g29 pxn den başka denemeyen adamlar oluyor genelde gerçek kullanıcılar nadirdir yani adam tek pxn kullandığı için kaliteli olduğunu yazıyorfiziksel olarak denemedim ama kullanıcı deneyimlerinden gördüğüm kadarıyla gayet iyi duruyor
doğrudur, ben mozadan memnunum zaten. sim rigim var benim tam boy kokpit. ona tv taktım oyle oynuyorumEğer imkanınız varsa deneyimleyebileceğiniz bir yerde mutlaka PXN deneyin, neden benim bu kadar PXN önermediğimi anlarsınız
ben hala pxn'in kötü olduğunu düşünmüyorum ama bu fiyata moza r3 alınır bencekanka çoğu kullanıcı deneyimi g29 pxn den başka denemeyen adamlar oluyor genelde gerçek kullanıcılar nadirdir yani adam tek pxn kullandığı için kaliteli olduğunu yazıyor
3 4 aylıkmış fatura aldım diyor 1 2 hafta sürdüm arkadaşlarımda alacaktı almadılar tek sarmadı borçta olunca satmak farz oldu diyordoğrudur, ben mozadan memnunum zaten. sim rigim var benim tam boy kokpit. ona tv taktım oyle oynuyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ben hala pxn'in kötü olduğunu düşünmüyorum ama bu fiyata moza r3 alınır bence
Fiziksel olarak R3 ve VD4 denedim. R3'ün VD4'ten üstün bir tarafını göremedim. Plastik direksiyonu mu üstün? Düşük torku mu üstün?Eğer imkanınız varsa deneyimleyebileceğiniz bir yerde mutlaka PXN deneyin, neden benim bu kadar PXN önermediğimi anlarsınız
GT One ile Moza'nın ona en yakın GT direksiyonu arasında fiyat farkını da belirtseydiniz keşke. GT One 10k gibi bir fiyata satılıyordu. Moza'nın ona en yakın KS direksiyonu 20-25k. Bir zahmet aradaki fiyat farkına göre malzeme kalitesi farkı da olsun. PXN şuan biz olduk demiyor zaten birden pahalı ürünlerle girip beklentiyi yükseltmiyorlar.PXN baya eski bir marka ama Direct Drive Wheel sektöründe yeni yeni yükselmeye başladılar. Şuana kadar çıkardıkları ürünlerin açıkçası biraz piyasayı ölçmek ve eksik görmek için olduğunu düşünüyorum. Şuan ben erken olduğunu düşünüyorum PXN ürünlerine yatırım yapmak için.
Daha geçen gün Türkiye'de bu ürünlerin distribütörlüğünü yapan bir mağazada PXN GT One ürününü denedim (bu ürün PXN'nin en son çıkan en kaliteli ürünlerinden biri) ancak en yeni ürünleri olmasına rağmen ciddi bir ucuzluk hissiyatı vardı üründe.
Bu tarz direksiyonlarda mesela manyetik vitesler vardır ama adamların yaptığı manyetik vitesler bile manyetik gibi hissettirmiyor, aşırı ucuz hissettiriyor.
Kullanana saygı duyarım ama hala zamana ihtiyacı var
Bu arada vites ve el freni vb için aşağıda bıraktığım satıcılara bakabilirsin, her ikiside Türk markası yerli üretim ürünler. Kalitesiz ürünler değiller, fiyatlarıda abartı değil. Pişman olmazsın
SimTur Racing
Blitz Sim Racing
Her üründe olan bir problem değil ama olma olasılığı var içerisinde metal sürtüyor kullanıma engel değil ama tabii ki böyle bir şey olsun istemeyiz Moza R3 bence gereksiz eğer PXN fiyatına göre kaliteliyse daha fazla nm varsa onu alın Moza da R5 altına çok düşmeyinYeni parti VD serilerinde direksiyonda ses yok. Ayrıca o videodaki ses çok aşırı FFB efekti geldiğinde olan bir şey çok nadir yani.
Hem Moza'da ses yok mu sanıyorsun sen. Moza'nın sesi motorundan kaynaklı.
Yani o kadar zaman benim konuları takip ettin 8-9 aydır da ben kullanıyorum hala PXN'in neyine güvenmiyosun. Yazılımsal hiç bir sıkıntısı yok taş gibi her oyunda da çalışıyor.