Türkiye Tarihinin En İyi Rapçisini Buluyoruz (Forum İçinde)

En iyi rapçi bana göre :

• Ceza

Oylar: 9 21.4%
  • Sagopa Kajmer

Oylar: 8 19.0%
  • Norm Ender

Oylar: 0 0.0%
  • Benfero

Oylar: 4 9.5%
  • Kayra

Oylar: 3 7.1%
  • Sansar salvo

• Ezhel

Oylar: 6 14.3%
  • Hidra

Oylar: 1 2.4%
  • Masakka

Oylar: 0 0.0%
  • Contra

• No:1

• Gazapizm

• Diğer.....

• Oy kullanan toplam üye
    42
Sagopa'cı kardeşlerimden özürdileyerek C E Z A diyorum. Arkadaşlar herkes rap müzik dinlemez ama C E Z A'yı herkes dinler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dostum ne demek istediğini anlamamışsın. Serkan benim gerçek hayattan arkadaşımdır ve asla PKK propagandası yapacak birisi değildir. Burada çok güzel bir söz söylemiş. Kürdistan zaten Türkiye'dir ve buranın başkenti Ankara'dır. Açık ve net anlatmak istediği şey Kürtler için bir Kürdistan'a gerek yoktur kürtler için Kürdistan denilen ülke Türkiyedir. Burda çok ince bir laf etmiştir anlamak maalesef herkesin harcı değildir. Adam Türk/Kürt ilişkilerinin kardeşlikte öte olduğunu bu iki toplumun birbirinden ayrılmasının imkansız olduğunu anlatmak istemiştir.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Che_
Sagopa'cı kardeşlerimden özürdileyerek C E Z A diyorum. Arkadaşlar herkes rap müzik dinlemez ama C E Z A'yı herkes dinler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dostum ne demek istediğini anlamamışsın. Serkan benim gerçek hayattan arkadaşımdır ve asla PKK propagandası yapacak birisi değildir. Burada çok güzel bir söz söylemiş. Kürdistan zaten Türkiye'dir ve buranın başkenti Ankara'dır. Açık ve net anlatmak istediği şey Kürtler için bir Kürdistan'a gerek yoktur kürtler için Kürdistan denilen ülke Türkiyedir. Burda çok ince bir laf etmiştir anlamak maalesef herkesin harcı değildir. Adam Türk/Kürt ilişkilerinin kardeşlikte öte olduğunu bu iki toplumun birbirinden ayrılmasının imkansız olduğunu anlatmak istemiştir.
:D Ne anlatıyorsun sen ? Ne anlattığını kendin bile biliyormusun acaba ? Git az tarih oku, boş boş bilgilerle kendin bile bilmediğin konularla insanlara bir sen biliyormuş gibi üstten konuşma. Bu ülkede problem zaten eline klavye alan 7 diploma eskitmiş profesör oluyor. Kürt, laz, çerkez hiçbir sorunum yok, kendimde müslümanım. Cahil olan kürt kesimine boşuna ülkeyi karıştırsınlar diye az silah, para verilmedi, bu ülke az şehit vermedi. Çocuk şehit cenazelerine az gitmedi bu ülke. Bi cacık bildiğin yok, oturduğun klavyeden millete çok biliyormuş gibi konuşuyorsun. Kürt tanıdıklarımda var hiçbiride Türkiye'ye öyle demiyor. Diyenlerede gerekeni önce kendileri yapıyor. Çünkü onlar senin gibi klavyede boş boş millete laf etmiyor, biliyor onun ne anlama geldiklerini, kimler tarafından gündeme getirdiklerini.

Geri