Yardım Mouse Pad Türlerinin (Control, Speed, Hybrid) Performansa Etkisi Nedir?

Alicn

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
2000
Mouse pad almayı düşünüyorum ancak yüzey tipleri kafamı karıştırdı. Control, Speed ve Hybrid Mouse Padler arasındaki farklar hissediliyor mu? Gerçekten gözle görülür bir etkisi oluyor mu? Hangi oyun türleri için hangi yüzeyi önerirsiniz? Kullananlar tecrübelerini aktarabilirse çok mutlu olurum. Aklımda internetten gördüğüm 50x50 boy olarak var. wraithesports'dan. Wraith Ace Series Poron Mousepad yada Wraith Ace Series Poron Mousepad.

Mouse pad almayı düşünüyorum ancak yüzey tipleri kafamı karıştırdı. Control, Speed ve Hybrid Mouse Padler arasındaki farklar hissediliyor mu? Gerçekten gözle görülür bir etkisi oluyor mu? Hangi oyun türleri için hangi yüzeyi önerirsiniz? Kullananlar tecrübelerini aktarabilirse çok mutlu olurum. Aklımda internetten gördüğüm 50x50 boy olarak var. wraithesports'dan. Wraith Ace Series Poron Mousepad yada Wraith Ace Series Poron Mousepad.
Hepsinin, adından da anlaşılacağı üzere, sunduğu farklı özellikler var. Oyunlarda kullandığınız DPI ve sensitivity değerine göre mousepad yüzeyinizi seçmeniz gerekiyor. Eğer düşük sensitivity ile oyun oynuyorsanız Speed modelini almanız gerekir. Böylece mousepad üzerinde yaptığınız efor ve hareket büyük ölçüde azalır, attığınız peek’lerde de iyileşme olur. Eğer yüksek sensitivity ile oynuyorsanız ise tam tersi olarak Control modelini tercih etmeniz gerekir. Benim önerim de sizin baktığınız bu model olacaktır; hem hızlı hem de kontrollü, kaliteli bir yüzeye sahip.

Wraith Ace Series Poron Mousepad Sunset modeli 500 x 500 mm renk seçeneği için bekleyeceğim. Wrait harici de başka daha iyi kalitede markalar var mı? Yoksa direkt bunu mu alayım?

Razer deathadder v4 pro mouse 800 DPI sens 1.70 CS 2'de kullaniyorum.

Razer deathadder v4 pro mouse 800 DPI sens 1.70 CS 2'de kullaniyorum.
Sunset almanız bence mantıklı olmaz. Düşük DPI kullanan bir oyuncu olduğunuz için biraz daha hızlı bir yüzey size çok daha iyi performans sağlayacaktır. Emin olun, size ne çok hızlı ne de çok yavaş bir yüzey önerdim. Bu yüzden Sunset almanızı kesinlikle önermiyorum. Bence bunu almanız çok daha doğru olur.

Attığınız modelde surge olan pürüzsüz dokusuyla yazıyor. Bu model mi? Temizlik konusunda bu mouse padleri nasıl temizliyorsunuz? Siz memnun musunuz? Ben yeni yeni 1,5-2 senedir fps oyunu oynamaya başladım. Normal oynadığım ağırlıklı oyun simülasyon iracing di konsoldan bilgisayara geçince iracing oynuyordum daha yeni yeni fps oyunu oynuyorum face it de 2800+ e sporcu olarak değilde belli günlerde 6 saat 9 saat tek başıma oynuyorum. Siz memnun musunuz? Bir sürü mouse pad çeşidi var poron olunca da ne oluyor? Çok hakim değilim bilgisayar ekipmanında.

Attığınız modelde surge olan pürüzsüz dokusuyla yazıyor. Bu model mi? Temizlik konusunda bu mouse padleri nasıl temizliyorsunuz? Siz memnun musunuz? Ben yeni yeni 1,5-2 senedir fps oyunu oynamaya başladım. Normal oynadığım ağırlıklı oyun simülasyon iracing di konsoldan bilgisayara geçince iracing oynuyordum daha yeni yeni fps oyunu oynuyorum face it de 2800+ e sporcu olarak değilde belli günlerde 6 saat 9 saat tek başıma oynuyorum. Siz memnun musunuz? Bir sürü mouse pad çeşidi var poron olunca da ne oluyor? Çok hakim değilim bilgisayar ekipmanında.
Surge modelini öneriyorum. Temizliğe gelirsek; temiz kullanıyorsanız eğer 2 ayda bir mousepad'i ılık su ve toz deterjanla banyoda yıkarsanız ilk günkü performansını büyük ölçüde korur hocam.

Ek olarak Poron tabaka, mousepad'in masaya daha iyi yapışmasını sağlıyor. Böylece oyun oynarken ani attığınız peek'lerde mousepad masadan kaymıyor ve daha stabil bir deneyim sunuyor. Bu da performans açısından önemli bir avantaj.

Ben Storm, Surge, Sunset ve daha birçok mousepad deneyimlemiş biri olarak son çıkan Surge modelini öneririm. Eğer skateziniz eskiyse veya yoksa, yanında yeni bir skatez alarak çok daha iyi performans elde edebilirsiniz hocam.

Bence kafanızı fazla karıştırmaya gerek yok. Surge alıp geçin. Sunset, kullanım tarzınıza göre pişmanlık yaratabilir.

Geri