Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

5070ti denk getirdim amazona yazdım 1 yıl garanti verdiklerini söylediler özellikle depo ürünü alanlar şuna dikkat etsin vida yerlerinden birinin üzerinde etiket olur buraya tornavida girdiyse geçmiş olsun ürünün içi açılmış. + furmark mutlaka yapın hızlıca buna göre ürün sizde kalsın veya iade edin.
Siz hangi marka modeli denk getirdiniz?
bir MSI 5070 Ti da ben aldim.

Factory seal yazan etiketten bahsediyorsunuz.. Benim urun mukemmel durum diye yaziyordu, Amazon depo da en fazla yeni gibi diye aciklama var ilgimc, mukemmel yazan detayi gormedim.. Depodan ilk kez urun aldim.

Acikcasi zamaninda Amazon ABDden 0 aldigim (tahminen gumruk kontrolu nedenli) 4070 Ti kutusundan da iyiydi :) Jelatinleri sokup tekrar yapistirmislar, aksesuar posetleri de acilmamis, tahminen direk 16 pin kabloya takip bakmistir. Distan bakildiginda sorun gorulmuyor henuz montajlamadim. MSI websitesinde 12.2028 garantisi gorunuyor, Penta webstiesinde de garantimiz altinda yaziyor.

3 sn içinde sepete atıp siparişi oluştura bastım bitmişti.

1785486073561.webp

Distribütör seni değişim evrağıyla yollamaz , sana direk değişim yapar veya misliyle yeni ürün gönderir.Örneğin sapphire ekran kartlarının türkiye distribütörü endeks bilişim.Sen bir sorun olduğu zaman bunu endeks bilişime yollarsın onlar sana değişim , tamir ne gerekiyorsa yapar , amazonla herhangi bir ilişkileri yok, sen ürünü vatandan da alsan , itopyadan da alsan amazondan da alsan senin muhatabın distribütördür.
Sinerjiden asus anakart aldım. Arıza yaptı. Bana evrak gönderdi asus aldığınız yere verin bu evrağı dediler. Sinerji ile konuştum evrağı bize gönder dediler gönderdim. İtopyadan steelseries mouse aldım arıza yaptı. Distribütör desbec aradım aldığınız yer ile görüşün dedi. İtopyayı aradım mouseyi bize gönderin dediler. Gönderdim yenisini verdi itopya. Genel olarak aldığın yer ike muhattap oldum. Genellikle bu şekilde yürüyor işler. Aklında soru işareti kalmasın amazon müşteri hizmetleri ile bir görüş istersen. Amazon deponun ürünlere verdiği 1 yıl garanti hakkında.

Sinerjiden asus anakart aldım. Arıza yaptı. Bana evrak gönderdi asus aldığınız yere verin bu evrağı dediler. Sinerji ile konuştum evrağı bize gönder dediler gönderdim. İtopyadan steelseries mouse aldım arıza yaptı. Distribütör desbec aradım aldığınız yer ile görüşün dedi. İtopyayı aradım mouseyi bize gönderin dediler. Gönderdim yenisini verdi itopya. Genel olarak aldığın yer ike muhattap oldum. Genellikle bu şekilde yürüyor işler. Aklında soru işareti kalmasın amazon müşteri hizmetleri ile bir görüş istersen. Amazon deponun ürünlere verdiği 1 yıl garanti hakkında.
Ürünün kutsundan çıkan garanti belgesi sana bu ürün x tarafından garantilidir diyorsa senin oraya gitmen en doğrusudur.Araya aracı sokmana gerek yok sadece süreci uzatır.Benden fatura bile istemedikleri oldu zamanında 6900xt yollamıştım direk yenisiyle değişim yaptılar yeni adresime.Tabi depo ürünlerinde %100 2 yıl garanti çıkacak diye beklememek gerekiyor her şey olabilir zaten ona göre bir fiyata alıyorsun.

3 sn içinde sepete atıp siparişi oluştura bastım bitmişti.

Alıntıyı görüntüle
bot mot diyoruzda acaba kendileri falan mı alıyor :)
Amazon depodaki bütün ekran kartları Gigaybte. Demek ki gigaybyta bayağı sorun yaşıyor millet yoksa neden iade etsin.
Gerçekten çok iyi analiz etmişsin durumu. Bende 5070ti bakıyoyorum hepsi gigabyte marka ikinci el. Hepside 51k ile 69k arası fiyatta. Halbuki 3 gündür iadeye gelen MSI ve Asus marka 5070 tiler 45k fiyatla ikinci ele konuluyor ve 15 saniyede satılıyor.. Geriye hep 51k-69k arası gigabytenin ürünleri kalıyor ve kimse almasın diye muadili markalardan çok daha pahalıya satılıyor :) .... Ama yinede düz mantık analizin iyiymiş

bot mot diyoruzda acaba kendileri falan mı alıyor :)

Gerçekten çok iyi analiz etmişsin durumu. Bende 5070ti bakıyoyorum hepsi gigabyte marka ikinci el. Hepside 51k ile 69k arası fiyatta. Halbuki 3 gündür iadeye gelen MSI ve Asus marka 5070 tiler 45k fiyatla ikinci ele konuluyor ve 15 saniyede satılıyor.. Geriye hep 51k-69k arası gigabytenin ürünleri kalıyor ve kimse almasın diye muadili markalardan çok daha pahalıya satılıyor :) .... Ama yinede düz mantık analizin iyiymiş
Bende bulsam iyi fiyata bılsam yapıştırıcam 1 tane 5070 ti :D

Samsung Odyssey OLED G5 G50SF 27'' QHD, OLED, 180 Hz, 0,03 ms, Oyuncu Monitörü LS27FG500SUXUF
12.510,14 TL
- Şu ana kadar en ucuz - (%26 indirim) → Akakçe'de ara

Samsung Odyssey OLED G5 G50SF 27'' QHD, OLED, 180 Hz, 0,03 ms, Oyuncu Monitörü LS27FG500SUXUF'' QHD, OLED, 180 Hz, 0,03 ms, Oyuncu Monitörü LS27FG500SUXUF
Kozmetik hasar dediği ekranda mı kasada mı acaba

Samsung Odyssey OLED G5 G50SF 27'' QHD, OLED, 180 Hz, 0,03 ms, Oyuncu Monitörü LS27FG500SUXUF
12.510,14 TL
- Şu ana kadar en ucuz - (%26 indirim) → Akakçe'de ara

Samsung Odyssey OLED G5 G50SF 27'' QHD, OLED, 180 Hz, 0,03 ms, Oyuncu Monitörü LS27FG500SUXUF'' QHD, OLED, 180 Hz, 0,03 ms, Oyuncu Monitörü LS27FG500SUXUF
Stok mu bitti yoksa fiyat hatası falan mıydı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,546
Üyeler
200,442
Son üye
DarkLust

Geri