50cc Motosiklet Hakkında Yardım ?

hocam @Era. arkadaş her gün çıkıyormuş otoyola yapay zeka da yasak değil diyor . Doğru diyorsun 8 ay dayanılır uzun bir süre değil ama kullansam işime gelecek bayağı
yapay zekaya bende şimdi sordum kesinlikle yasak diyor trafik polisi yakala sor birtane ne desek boş bizim grupta var polis arkadaşlar sorarım ama ne zaman giderim yanlarına bir fikrim yok

yapay zekaya bende şimdi sordum kesinlikle yasak diyor trafik polisi yakala sor birtane ne desek boş bizim grupta var polis arkadaşlar sorarım ama ne zaman giderim yanlarına bir fikrim yok
denk gelince sorayım en iyisi teşekkür ettim hocam

Dostum ben Vespa kullanıyorum o yüzden Çin motorları ile kıyaslamayın dedi anlayan bir arkadaş. Sen zaten 7km yol yapacaksın onu Çin motorları bile halleder.

Dostu
Üniversitede son yılım olacak umarım . B ehliyetim var 50cc motor almak istiyorum , üniversite ve şehiriçi arası 7km . Bu 7km boyunca 2 şeritli bir otoyol var onun dışında bir otoyola çıkmayacağım . İlk sorum bu otıoyoldan gidebilir miyim legal olarak(gidiliyormuş) ? 2. sorum da bu motoru çanakkaladen izmire getirebilir miyim yıl sonu(otobus ile evet) . 3.sorum nasıl bir model alınmalı (max 60k bütçem) . 4. soruya gelebiliyorsak da kask ne almalıyım
Dostum ben motor tamircisiyim şuan dükkandan yazıyorum hatta.

Sana tavsiyem sadece şehir içi takılmıcaksan 50cc alma E5 e falan çıkman zulüm olur kendine canını tehlikeye atarsın. 5 10 bin daha koyarsan üstüne çok güzel ruhsatta 50 ama alt motoru fabrika çıkışı 125cc olan motorlar var bende öyle bir motor kullanıyorum (rks rosa50 pro) 80 90 çok rahat gidiyor hemde ruhsatta 50cc görünüyor istersen otobana çık sorun olmaz şehir içi için fazlasıyla yeter zaten. 50 lik motora bulaşma

Dostu

Sana tavsiyem sadece şehir içi takılmıcaksan 50cc alma E5 e falan çıkman zulüm olur kendine canını tehlikeye atarsın. 5 10 bin daha koyarsan üstüne çok güzel ruhsatta 50 ama alt motoru fabrika çıkışı 125cc olan motorlar var bende öyle bir motor kullanıyorum (rks rosa50 pro) 80 90 çok rahat gidiyor hemde ruhsatta 50cc görünüyor istersen otobana çık sorun olmaz şehir içi için fazlasıyla yeter zaten. 50 lik motora bulaşma
Bir arkadaş önerdi sizin önerdiğinizi baktım biraz falcon martini ve rks lt50 pro plus buldum bu tarz bir şey bakacağım 50/125 şeklinde. Teşekkür ederim . 50/135 ler nasıl peki mondialler?

en büyük kumara doğru gidiyor burası hertürlü dolandırıcılık mevcut gümrük vergisi ötv kdv ne ararsan var ehliyetin yetersiz kalacak bir ceza yersen allah kolaylık versin sana

en büyük kumara doğru gidiyor burası hertürlü dolandırıcılık mevcut gümrük vergisi ötv kdv ne ararsan var ehliyetin yetersiz kalacak bir ceza yersen allah kolaylık versin sana
Ne alaka hocam fabrika çıkışı ruhsatta 50cc çıkıyor bu motorlar

Ne alaka hocam fabrika çıkışı ruhsatta 50cc çıkıyor bu motorlar
ne söylediğinizin farkında bile değilsiniz bence 50cc gözüken bir şey 125cc ise 50cc mi olur allah aşkına akıl tutulması yaşıyorsunuz sanırım

ne söylediğinizin farkında bile değilsiniz bence 50cc gözüken bir şey 125cc ise 50cc mi olur allah aşkına akıl tutulması yaşıyorsunuz sanırım
Hocam rksnin bayiisine gidin ruhsatta 50cc motor 125cc olarak satıyorlar direkt bizlik bir durum yok ki

Hocam rksnin bayiisine gidin ruhsatta 50cc motor 125cc olarak satıyorlar direkt bizlik bir durum yok ki
yasal mı oluyor o zaman yakalanınca anlatırsın derdini ben böyle satın aldım diye adamda diyecek ben bunu 50cc sattım daha sonra müdahele etmişler diye nasıl ispat edeceksin? bir ehliyetin yetmiyor 125cc sürmeye 50cc için mtv ödemiyorsun devletten vergi kaçırıyorsun nerden bakarsan bak illegal bir durum bunun bayi tarafından yapılması yasal yapmaz bu durumu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yasal mı oluyor o zaman yakalanınca anlatırsın derdini ben böyle satın aldım diye adamda diyecek ben bunu 50cc sattım daha sonra müdahele etmişler diye nasıl ispat edeceksin? bir ehliyetin yetmiyor 125cc sürmeye 50cc için mtv ödemiyorsun devletten vergi kaçırıyorsun nerden bakarsan bak illegal bir durum bunun bayi tarafından yapılması yasal yapmaz bu durumu
İyi de ben gidip polise bu 125cc demeyeceğim . 50cc diye kullancam 50cc diyeceğim bir sürü insan bu şekilde kullanıyor zaten ki bence de yasak olmalı ceza yazılmalı ama yanılmıyorsa ben de kullanabilirim :)

Dostu

ruhsatta 50cc yazıyorsa alt takım 1000cc olsa motor 200 yapsa bile farketmez otobana giremez kanunen yasak polis çevirmede cezayı saplar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,457
Üyeler
200,407
Son üye
rikiltro

Geri