Samsung G5 7800 e satılıyordu vatanda hala aynı mı bilmiyorum
hocam 8500 olmuş ama kavisli ekran glb ben de kullanmayı tercih etmiyorumSamsung G5 7800 e satılıyordu vatanda hala aynı mı bilmiyorum
Kavisli değil hocam düz ekranhocam 8500 olmuş ama kavisli ekran glb ben de kullanmayı tercih etmiyorum
hocam sen genelde monitörü ne için kullanacağını söylesen ona göre daha net tavsiye verelim. sürekli rekabetçi oyunlar oynayacaksan mesela direkt 240hz altı olan modelleri ele. ki bence de 10k üstü para veriliyorsa miniled vs olmadıkça 240hz altı olmamalı ürün.evet ben tam anlatamadım dediğin gibi gerçek değerlerde yüksek çıkmış ona laf ediyorlardı 180hz olmasına bunu almak istiyordum açıkçası çünkü renk olarak tam istediğim gibi ama benimki 2k olan olduğu için değişiklik gösteriyordur büyük ihtimalle bilgi için de sağolasın bilmiyordum 14 gün içinde koşulsuz iade kısmını belki öyle denerim ama şöyle diyeyim kafam da o kadar çok model var ki
Asus TUF Gaming VG27AQL5A
TCL 27G64 QD-Mini 27
Philips Evnia 27M2N3501PA
Gigabyte G27Q20
AOC Q27G42XNE
AOC Q27G42ZE
KTC H27T22C
LG UltraGear 27G610A-B
MSI MAG 274QPF E20
MSI MAG 272QPF E20 bu modeller var ve çoğunluğunda özellikleri birbirinden farksız :/ kafam ağrıdı bakmaktan valla ilk monitör olunca böyle oluyor glb
ben sürekli rekabetçi oynayan insan değilim arada girdiğim olur hem rekabetçi hem grafik tarzlı oyunlar ve kod yazmak için yani renk görüntü kalitesi benim için önemli hz de belli yere kadar önemli o tarz bir şey ha bide film dizi de izlerim yani karışık bir şeyhocam sen genelde monitörü ne için kullanacağını söylesen ona göre daha net tavsiye verelim. sürekli rekabetçi oyunlar oynayacaksan mesela direkt 240hz altı olan modelleri ele. ki bence de 10k üstü para veriliyorsa miniled vs olmadıkça 240hz altı olmamalı ürün.
Hikaye oyunlar ve film dizi için tlc mini Led monitörü alben sürekli rekabetçi oynayan insan değilim arada girdiğim olur hem rekabetçi hem grafik tarzlı oyunlar ve kod yazmak için yani renk görüntü kalitesi benim için önemli hz de belli yere kadar önemli o tarz bir şey ha bide film dizi de izlerim yani karışık bir şey
miniled al hocamben sürekli rekabetçi oynayan insan değilim arada girdiğim olur hem rekabetçi hem grafik tarzlı oyunlar ve kod yazmak için yani renk görüntü kalitesi benim için önemli hz de belli yere kadar önemli o tarz bir şey ha bide film dizi de izlerim yani karışık bir şey
Merhaba arkadaşlar 27 inç 2K IPS en az 144 hz , 1ms ve altı tepki süresi olan bir monitör arıyorum.Fiyat bandı olarak da en fazla 13k olacak şekilde ama 9-10k civarı olsa daha iyi olur.Sizin önerebileceğiniz monitör tavsiyeleri var mıdır.