Maksimum 35k Telefon Önerisi

Reaksiyon skoru
58
Bütçe
35000
Sıfır model arıyorum. Marka olarak özel bir şey yok aklımda. Önemli olan pil performansı benim için. Oyun olarak sadece clash royale ve kelime bulmaca tarzı oyunlar oynuyorum. Instagram ve YouTube için kullanacağım genel olarak. Kamera olarak da işime yarayacak bir model istiyorum. Şuan redmi note 10pro kullanıyorum şarjım yetmediği için ve kamerası yetersiz olduğu için değiştirmek istiyorum. Kamerada zoom kalitesi iyi olursa çok iyi olur. Fiyat performans olmasını tercih ederim. Ekran olarak da görüntü kalitesi iyi olması tercihimdir.

Son düzenleme:
Hocam fiyatı çok artmış bende birkaç hafta içinde alacağım. O zamana daha da artabilir. Biraz daha uyguna bir şey bakıyorum o yüzden.
çip krizi yine başladı tüm telefonlar işlemci kullanan her şey pahalanacak.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1785524317200.webp
1785524371458.webp

Sıfır model arıyorum. Marka olarak özel bir şey yok aklımda. Önemli olan pil performansı benim için. Oyun olarak sadece clash royale ve kelime bulmaca tarzı oyunlar oynuyorum. Instagram ve YouTube için kullanacağım genel olarak. Kamera olarak da işime yarayacak bir model istiyorum. Şuan redmi note 10pro kullanıyorum şarjım yetmediği için ve kamerası yetersiz olduğu için değiştirmek istiyorum. Kamerada zoom kalitesi iyi olursa çok iyi olur. Fiyat performans olmasını tercih ederim. Ekran olarak da görüntü kalitesi iyi olması tercihimdir.
İphone 13 al boşver sonra gerisini

iphone 13 al keyfine bak fe modelleriyle uğraşma bence alan arkadaşlarımın çoğu pişman

iPhone'da ilerde şarj sorunu yaşarsın 12 13 lerde durum böyle. Çevremde herkes kullanıyor ben de bir ara kullandım 1-2 yıla şarj çok beter bir şeye dönüşüyor. Xiaomi veya samsung alabilirsin

Geri