LG 480hz Düşünceleriniz.

5060 ti bile 2k için giriş seviyesi sayılır. 5060 ile 50-60 fps civarlarında dolaşabilir diye düşünüyorum ultra ayarlardan bahsediyoruz tabi.
bazısından alırsınız orta veya orta yüksek ayarlarda sınırda.
bazısından da alamazsınız düşürmeniz gerekebilir orta veya orta düşük gibi .
2k monitörle hiçbi işim yok ozaman zaten hikayeli oyun ayda 2-3 kere oynuyom

5060 ti bile 2k için giriş seviyesi sayılır. 5060 ile 50-60 fps civarlarında dolaşabilir diye düşünüyorum ultra ayarlardan bahsediyoruz tabi.
bazısından alırsınız orta veya orta yüksek ayarlarda sınırda.
bazısından da alamazsınız düşürmeniz gerekebilir orta veya orta düşük gibi .

yani hiç işim yok demene gerek yok tabi de çok çok rahat tatmin etmez sürekli ayar kısarsın kimi oyunda iyi fps verir falan kimi oyunda kısarsın orta ayarlara geçersin ancak alırsın gibi. sana kalmış bana kalırsa 25 inç 280 hz üzeri sağlam monitör bulabilirsin 25 inç baya iyi bir ölçü 23.8 gibi de değil 27 de değil 1080 p için geniş ve kullanışlı monitörler.

Düşüncelerim biraz karışık, 4kda mükemmel duruyor. Oyun içlerinde mükemmel duruyor 1080p 480hz acayip akıcı hissettiriyor. Renkler ayarlama yapılınca çok güzel. Sadece 1080pde masaüstünde hafif bulanık gibi hissettiriyor onuda zaten masaüsütnde 4k kullanıyor oluyorsun sorun olmuyor

kapatılıyor hocam bu yüzden monitör almamak mı olur Allah aşkına. Özellik gibi düşün otomatik yüklenen asus driverhub gibi düşün. silebiliyorsun tamamen kapatabiliyorsun. Beğendiysen al güzel monitör.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ama yeni farkettim full hd 480 hz olması sana pikselleri farkettirir 27 inçin full hd değil qhd olması lazım en az. 4k kullanacaksan sorun yok ama 1080p de biraz gözüne garip gelebilir bunu göze almalısın .
Kendi kafasına göre reklam indiren çevre birimi falan alınmaz ve evet tam da bu yüzden alınmaz. Bütün dünya ayağa kalkmış ne oluyor diye, bunun normalleştirilmemesi lazım.

hocam 2k geçmeyeceksen mükkemmele yakın renk değerleri var, tavsiye ederim.

bu niye bu kadar ucuz
hocam güzel fiyat videoda bile daha pahalıydı :D izle bence benim hoşuma gitmişti
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1785526986809.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,953
Üyeler
201,362
Son üye
vedavakti
Geri