O seride patlayan ürünler vardı. Sıfır olsa al derdim, seri no kontrol eder iade ederdin en kötü ihtimalle ama ikinci elde seri noya bile güvenmem. 5k bütçen varsa 1000 daha koy şunu al kafan rahat olsun.Ikinci el cok uygun fiyata buldum kullandinizmi almalimiyim sizce
thermaltake toughpower gt 850 w var peki ona nediyosun sence onu tercih edeyimmiO seride patlayan ürünler vardı. Sıfır olsa al derdim, seri no kontrol eder iade ederdin en kötü ihtimalle ama ikinci elde seri noya bile güvenmem. 5k bütçen varsa 1000 daha koy şunu al kafan rahat olsun.
RAIJINTEK CRATOS 1000 Siyah, 80PLUS Altın, ATX, 1000W, Tam Modüler Güç Kaynağı, 5 Yıl Garanti (0R30B00005) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
RAIJINTEK CRATOS 1000 Siyah, 80PLUS Altın, ATX, 1000W, Tam Modüler Güç Kaynağı, 5 Yıl Garanti (0R30B00005) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Sıfır Mı ?thermaltake toughpower gt 850 w var peki ona nediyosun sence onu tercih edeyimmi
Ikinci elSıfır Mı ?
Güzel PSU Ama Sıfır Fiyatına Yakındır Fiyatı Sıfır Al Daha İyi O Yüzden .Ikinci el
Modeli bilmiyorum yorum yapmayayımthermaltake toughpower gt 850 w var peki ona nediyosun sence onu tercih edeyimmi
Sifir gibi cok temiz o yuzden sordum adam pazarlikla iyi bir fiyata bırakıyorGüzel PSU Ama Sıfır Fiyatına Yakındır Fiyatı Sıfır Al Daha İyi O Yüzden .
Sifir gibi cok temiz o yuzden sordum adam pazarlikla iyi bir fiyata bırakıyor
Fiyat Önemli Kaça Geliyor ?Sifir gibi cok temiz o yuzden sordum adam pazarlikla iyi bir fiyata bırakıyor
3k yaFiyat Önemli Kaça Geliyor ?
Thermaltake Mantıklı Fiyata Gelirse Alınır Gigabyte Dediğin Gibi Sıkıntılı Modelleri Var .
Alma diyorum güven bana. Yukarıda paylaştığım Cratos'u al. Alıp pişman olan yok
Elden Mi Alacaksın ?3k ya
Param güven ile almayi duşunuyorum ama 850 de almak istemiyorum bide o var vidaha guc kaynagi degismek istemiyorumThermaltake Mantıklı Fiyata Gelirse Alınır Gigabyte Dediğin Gibi Sıkıntılı Modelleri Var .
[automerge]1785526782[/automerge]
Elden Mi Alacaksın ?