Moza r3 nasıl alınır mı

Hocam ben aradığım direksiyonu buldum. T248 aldım. Tam benim aradığım direksiyon. Rekabetçi oynadığım için en önemli şey pedal kalitesiydi benim için. Ne R3 ne T300 stok pedalları benim için yeterli değildi. R3 için performans kit alınsa bile çok bir fark ettirmiyor. T300'de öyle. İllaki ekosistemden üst seviye bir pedal çekmen lazım. Benimde bütçem yok öyle. Bu sette manyetik vites ve pedal var. Hem uzun ömürlü hemde tepkime süresi harika. Üstelik stok hali bile çok iyiyken, daha sert yay ile üst seviye setlerin avantajlarını yakalayabileceğim pedallerde. Umarım sende ihtiyacına göre olanı bulursun.

Alıntıyı görüntüle
Hocam HAYIRLI OLSUN güle güle kullanın sizin adınıza sevindim bu aldığınızla t300rs gt nin pedalları farklımıymış.

Hocam HAYIRLI OLSUN güle güle kullanın sizin adınıza sevindim bu aldığınızla t300rs gt nin pedalları farklımıymış.
Teşekkür ederim, evet çok farklı, T300 potansiyometre kullanıyor, T248 H.E.A.R.T (Hall Effect AccuRate Technology) yani kısaca hall effect sensörler kullanan manyetik bir pedal sistemine sahip. Bu fiyat aralığında sadece bu sette var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim, evet çok farklı, T300 potansiyometre kullanıyor, T248 H.E.A.R.T (Hall Effect AccuRate Technology) yani kısaca hall effect sensörler kullanan manyetik bir pedal sistemine sahip. Bu fiyat aralığında sadece bu sette var.
R3'te hall effect sensör kullanıyor ama pedal kalitesi denk değil.

Hocam öncelikle HAYIRLI olsun ve uzun cevabınız için vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim bende şuan g29 var ondan hangi cihaza geçsem zaten büyük fark hissedeceğimi biliyorum fakat t300rs GT yerine moza önerenler olduğu için kafam karıştı zaten daha elimdeki cihazı satmadım satmayı düşünüyorum.

Bu arada t300rs GT den memnunmusunuz herahngi bir kötü yanı varmım

Anladım hocam teşekkür ederim cevap için.😊

Hocam aralarında 8 k fark var
Merhaba hocam bende de aynı şekil g29 vardı aslında gayet memnundum ama o yapay ffb hissediliyordu işleri birazcık üst segmente taşıyalım dedim 14.000 TL’ye g29u sattım yakın vakitte hangi cihaza geçeyim hiçbir fikrim yok t300rs gt güzel geliyor ama kayışı sistem diyor herkes moA r3 de konuda bahsedildiği gibi pedallar falan veya ısınıp fbb kısma falan gibi şeyler duydum siz şu an hangi direksiyon setini kullanıyorsunuz güncelde önerileriniz nedir ?

Merhaba hocam bende de aynı şekil g29 vardı aslında gayet memnundum ama o yapay ffb hissediliyordu işleri birazcık üst segmente taşıyalım dedim 14.000 TL’ye g29u sattım yakın vakitte hangi cihaza geçeyim hiçbir fikrim yok t300rs gt güzel geliyor ama kayışı sistem diyor herkes moA r3 de konuda bahsedildiği gibi pedallar falan veya ısınıp fbb kısma falan gibi şeyler duydum siz şu an hangi direksiyon setini kullanıyorsunuz güncelde önerileriniz nedir ?
Hocam vazgeçtim yeni bir set almaktan g29 duruyor bazen oynuyorum ets2 de güzel fakat forza girince pek iyi değil ama kullanmıyorum işte.zaten pc pek kullanma vaktim olmadığı için birdaha para harcamak istemedim açıkcası 🙂
Ve bu arada hocam moza r3 yerine pxn vd4 de bakabilirsiniz oda öneriliyor.

Hocam vazgeçtim yeni bir set almaktan g29 duruyor bazen oynuyorum ets2 de güzel fakat forza girince pek iyi değil ama kullanmıyorum işte.zaten pc pek kullanma vaktim olmadığı için birdaha para harcamak istemedim açıkcası 🙂
Ve bu arada hocam moza r3 yerine pxn vd4 de bakabilirsiniz oda öneriliyor.
Hocam pxn nin 2.eli çok dar secenek yok olsa da il dışı ve yüksek fiyatlı malesef bu yüzden dolayı piyasası geniş olan fiyatı görece iyi olan moza r3 tercih edeceğim
Sizce 1 2 aylık moza r3 nasıl ? 19k ya ?

Hocam pxn nin 2.eli çok dar secenek yok olsa da il dışı ve yüksek fiyatlı malesef bu yüzden dolayı piyasası geniş olan fiyatı görece iyi olan moza r3 tercih edeceğim
Sizce 1 2 aylık moza r3 nasıl ? 19k ya ?
Hocam kullanmadığım için bir şey demek istemiyorum ama @Advocate bu hocamız bi ara kullanmıştı sonra sorunlar yaşamıştı sanırım pxn vd6 aldı yanlış hatırlamıyorsam. isterseniz bu hocamıza sorun aklınızdaki soruları.

Hocam kullanmadığım için bir şey demek istemiyorum ama @Advocate bu hocamız bi ara kullanmıştı sonra sorunlar yaşamıştı sanırım pxn vd6 aldı yanlış hatırlamıyorsam. isterseniz bu hocamıza sorun aklınızdaki soruları.
Ben 40 kere cevap verdim ama arkadaş illa şehrinde olan bir model arıyor diye R3'e kaldı. Ona da şüphe ediyor ne alacak çözemedim 😄

Geri