🔥İndirim Apple TV 64 GB 8999tl 11stok Amazon 4 Taksit

ben bi ara 3-4 aboneligi birlikte götürüyordum. ama bizimkiler faacebookta orda burda film görüp söylüyor. bakıyorum hiçbirinde yok. android tvsi olanlar browser diye bir uygulama var. telefonu trackpad, klavye, ve kendi kumandasına dönüştürüyor. telefonda giriyorum filmin linkini enterleyince direkt tvde açılıyor. telefonu da fare gibi kullanıp siteyi rahatça kullanabiliyorum çok akıcı çalışıyor. ben bayadır sitelerden izliyorum hiçbirinde aradıgımız çıkmıyor çünkü. videoyu algılayıp kumanda tuşlarıyla kontrol etmenizi de sağlıyor. büyük ihtimal bütün datayı satıyorlar ama sadece film izlerseniz sıkıntı olmaz bence.
1785574737049.webp

1785574741670.webp

ben bi ara 3-4 aboneligi birlikte götürüyordum. ama bizimkiler faacebookta orda burda film görüp söylüyor. bakıyorum hiçbirinde yok. android tvsi olanlar browser diye bir uygulama var. telefonu trackpad, klavye, ve kendi kumandasına dönüştürüyor. telefonda giriyorum filmin linkini enterleyince direkt tvde açılıyor. telefonu da fare gibi kullanıp siteyi rahatça kullanabiliyorum çok akıcı çalışıyor. ben bayadır sitelerden izliyorum hiçbirinde aradıgımız çıkmıyor çünkü. videoyu algılayıp kumanda tuşlarıyla kontrol etmenizi de sağlıyor. büyük ihtimal bütün datayı satıyorlar ama sadece film izlerseniz sıkıntı olmaz bence. Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
App storeda da varmış bir bakılır buna

• Beğen
Reaksiyonlar: Niga
hem tv boxa hem de telefona yüklemek lazım bu arada. apple'ın box'undaki mağazada var mıdır acaba
Appletv yok bende nextstar var :D onda zaten bi tane logosu mavimsi morumsu bi tarayıcıyla hdfilmcehennemi takılıyodum. Netflix falan kullandım bir ara istediğim film dizilerin hiçbiri bu platformlarda yok. Mecbur korsanlıyorum. Zaten fiyatları da epey kazık.

• Beğen
Reaksiyonlar: Niga
aga bu forumda sürekli dönen 4k tcl tvyi aldım leş gibi 4k video oynatcak diye kasım kasım kasılıyor 20 saniyede bir takılıyor 1gbps internetle

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: linx
dün kaçıranlar 10 tane daha gelmiş

Haftalardır takip ediyorum. Geceleri bu saatlerde 1-2 saat stokta tutup sonra kaldırıyorlar. Stok yenilenmiyor, dünkü stoğa devam. Bir daha bu fiyattan stok geleceğini sanmıyorum. Eternetli 128gb daha iyi olurdu ama yine de ihtiyaç varsa beklemeyin.

Haftalardır takip ediyorum. Geceleri bu saatlerde 1-2 saat stokta tutup sonra kaldırıyorlar. Stok yenilenmiyor, dünkü stoğa devam. Bir daha bu fiyattan stok geleceğini sanmıyorum. Eternetli 128gb daha iyi olurdu ama yine de ihtiyaç varsa beklemeyin.
alet batman gibi :D geceleri çıkıyor ortaya

Geri