Omeraslan93
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 858
01.30da konu acılmıs bıtmesı normalNe ara bitti az önce 10 stok vardı.
01.30da konu acılmıs bıtmesı normalNe ara bitti az önce 10 stok vardı.
App storeda da varmış bir bakılır bunaben bi ara 3-4 aboneligi birlikte götürüyordum. ama bizimkiler faacebookta orda burda film görüp söylüyor. bakıyorum hiçbirinde yok. android tvsi olanlar browser diye bir uygulama var. telefonu trackpad, klavye, ve kendi kumandasına dönüştürüyor. telefonda giriyorum filmin linkini enterleyince direkt tvde açılıyor. telefonu da fare gibi kullanıp siteyi rahatça kullanabiliyorum çok akıcı çalışıyor. ben bayadır sitelerden izliyorum hiçbirinde aradıgımız çıkmıyor çünkü. videoyu algılayıp kumanda tuşlarıyla kontrol etmenizi de sağlıyor. büyük ihtimal bütün datayı satıyorlar ama sadece film izlerseniz sıkıntı olmaz bence. Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
hem tv boxa hem de telefona yüklemek lazım bu arada. apple'ın box'undaki mağazada var mıdır acabaApp storeda da varmış bir bakılır buna
Appletv yok bende nextstar varhem tv boxa hem de telefona yüklemek lazım bu arada. apple'ın box'undaki mağazada var mıdır acaba
alet batman gibiHaftalardır takip ediyorum. Geceleri bu saatlerde 1-2 saat stokta tutup sonra kaldırıyorlar. Stok yenilenmiyor, dünkü stoğa devam. Bir daha bu fiyattan stok geleceğini sanmıyorum. Eternetli 128gb daha iyi olurdu ama yine de ihtiyaç varsa beklemeyin.