Ceramical Masa Alınır mı ?

işaretlediğin yer 4cm ama garanti olsun diyosan 4.5cm al dikey olarak ölçtüm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

anlık çektim valla yks kitaplarını infaz videosu çekecem daha iyi bilgi verdiysem sevindim
eyvallah hocam sımdı olctum debuda 4cm cicvarı ya kılı kılına sığacak yada mecbur demıre vuracaz oyle boyle yapacaz bır sekıl gıbı duruyor

işaretlediğin yer 4cm ama garanti olsun diyosan 4.5cm al dikey olarak ölçtüm

anlık çektim valla yks kitaplarını infaz videosu çekecem daha iyi bilgi verdiysem sevindim

bu arada bnedeki en büyük olanı ona göre hesapla
en büyük olanı derken hocam ?

eyvallah hocam sımdı olctum debuda 4cm cicvarı ya kılı kılına sığacak yada mecbur demıre vuracaz oyle boyle yapacaz bır sekıl gıbı duruyor

en büyük olanı derken hocam ?
en büyük olan 160 a 60 mı 80 mi ne olan bendeki sitesinden almıştım

şöyle duruyor bendeki kablo gizlemeli ama arkasına ikea dan ekstra kablo gizleme kanalı aldım onu da direkt çaktım çekiçle bi sıkıntıçıkmadı sadece halı girmiyor altına yoksa koltuğum sığmıyor o yüzden halı koymadım
hocam kac kg tasıma kapasıtesı var acaba ? benım kasa acayıp agır degıl acıkcası tasır herhalde monıtorle falan

Ayni marka fakat arkasındaki destek olmayan bir modelini 1k ya falan 1.5 sene oluyor alalı tek kötü yanı sallantı yapması onuda masa ve koltuk arasına sıkıştırıp çözdüm . Bu modelde arkada destek oludğu için sallantı yapacağını düşünmüyorum

Yorumlarida biraz okudum g29 uyarmi kasamı taşirmi sağlammi gibisinden yorumlar var
1.Direksiyon setleri uyar çünkü aparatları monitör kolu ile aynı mantıkta üretiliyor
2. Masa gayet sağlam benim setupta 2 monitor onları tutan 2 ayri stand ve kasa mevcut yamulma vs yok taş gibi

Ayni marka fakat arkasındaki destek olmayan bir modelini 1k ya falan 1.5 sene oluyor alalı tek kötü yanı sallantı yapması onuda masa ve koltuk arasına sıkıştırıp çözdüm . Bu modelde arkada destek oludğu için sallantı yapacağını düşünmüyorum

Yorumlarida biraz okudum g29 uyarmi kasamı taşirmi sağlammi gibisinden yorumlar var
1.Direksiyon setleri uyar çünkü aparatları monitör kolu ile aynı mantıkta üretiliyor
2. Masa gayet sağlam benim setupta 2 monitor onları tutan 2 ayri stand ve kasa mevcut yamulma vs yok taş gibi
anladım hocam eyw

hocam acaba sızce kargo bu kadar uzun surer mı ınsallah surmez valla
dun sıparıs ettım de
1783974994204.webp

hocam kac kg tasıma kapasıtesı var acaba ? benım kasa acayıp agır degıl acıkcası tasır herhalde monıtorle falan
Hocam rahatlıkla taşır masa çok sağlam. Sallantıda sıfır ayrıca.

fikrim yok fotodan gördüğün üzere bende bi sıkıntı cıkmıyor sende cıkacağını sanmam kasanın filan ortalama ağırlığını hesaplarsın int verileriyle

Yaklaşık 2 senedir kullanıyorum memnunum.
2 monitör + NB F80 vs. masada sorunsuz kullanıyorum.
Bi ara kasayıda masanın üzerine çıkarmıştım yine sorun olmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,231,923
Üyeler
200,804
Son üye
kratos15

Geri