70 Bin TL Bütce Monster Tulpar Alınır mı Sizce ?

tabii ki ben monster ı 2019 dan beri kullanıyorum (bu mesajı yazdığım cihaz) bakımını felan yaptığım için sorun yaşamıyorum ama şuan pahalı mı pahalı alınır mı alınmaz. Alternatif cihazlara bakmak lazım (casper hariç)
bende abra serisi monster vardı. bozulmayan parçası kalmadı diyebilirim. menteşe ekran ssd batarya touchpad

Ben açıkçası kendi yaşadığım tecrübeden dolayı monster'a cok sıcak bakamıyorum. Eski bir kullanıcısıydım. Klavyeye çay dökülmüştü, birkaç tuş zor basıyordu diye servise götürdüm. Bana anakartın da kötü durumda olduğu, değişmesi gerektiği söylendi. O dönem sadece anakart için yaklaşık 800 dolar gibi bir ücret çıkardılar.

Ben kabul etmedim, sadece klavyeyi değiştirdim. Buna rağmen bilgisayarı 2023'e kadar sorunsuz kullandım. O yüzden benim deneyimim pek olumlu olmadı. Elimde o döneme ait servis raporu da var aşağıda paylasiyorum.

Tabii bu benim yaşadığım olay, memnun olan da vardır. Ama ben olsam tekrar tercih etmem. Ama nasil bir anakartmış ki 800 dolar talep edebildiler hayretler içinde kalmıştım.

Resim için alternatif: https://hizliresim.com/2g0rn18

Alınır mı dostlar tavsiyelerinizi bekliyorum

Tulpar serisi güzel 4 yıldır elimde v7 20.5 var ama 70k da da daha iyisi alınır be hocam.

Geri