70 Bin TL Bütce Monster Tulpar Alınır mı Sizce ?

warg

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
149
Bütçe
70000
En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Alınır mı dostlar tavsiyelerinizi bekliyorum

monster tulpar v23.4 kullanıyom 2 yıldır bi şikayetim olmadı bu zamana kadar ama 70k bandında daha iyisi olabilir

Monster ve Excalibur çok utandiriyor insan içerisinde hele ki exc. Inanilmaz ısınıyor biraz daha acer, hp, asus tarafında güzel kasalara (laptop kasası) yönelebilirsin çünkü ısındıktan sonra emin ol hiçbir zevk alamıyorsun

Alınmaz diyenlere bakma kanka ben geçen sene aldım t6 modelini arkadasimsa 4 yil önce aldı abra modelini ikimizde sıkıntısız kullanıyoruz hiçbir problem yok hatta 3 4 ay önce başka arkadaşa da aldırdık keşke para da alabilsek bu arkadaş getirmelerden hahaha ama emin ol alınır

Alınmaz diyenlere bak bence :D

aradak

aradaki fiyat farkını gözün kesti mi hocam
Şöyle söyleyim casper marka gelen arızalı cihazlarla monster cihazları karşılaştırıyorum casper daha ağır basıyor monster iyi mi hayır değil ama casper çok daha kötü

Şöyle söyleyim casper marka gelen arızalı cihazlarla monster cihazları karşılaştırıyorum casper daha ağır basıyor monster iyi mi hayır değil ama casper çok daha kötü
valla bilmiyorum o kadarını, kullanıcısı değilim ben monsterdan soğumuş biri olarak fiyatı baz alarak önerdim o cihazı. alcak olsam lenovo alırım fiyatına bakmadan

valla bilmiyorum o kadarını, kullanıcısı değilim ben monsterdan soğumuş biri olarak fiyatı baz alarak önerdim o cihazı. alcak olsam lenovo alırım fiyatına bakmadan
tabii ki ben monster ı 2019 dan beri kullanıyorum (bu mesajı yazdığım cihaz) bakımını felan yaptığım için sorun yaşamıyorum ama şuan pahalı mı pahalı alınır mı alınmaz. Alternatif cihazlara bakmak lazım (casper hariç)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,837
Üyeler
200,525
Son üye
kimy0shin

Geri