Bir Filmi Yüksek Kalitede İzleme Yolları

eeds.8

80+
Reaksiyon skoru
2
Bilgisayarımda film izlerken çok kötü görüntü kalitesi ile karşılaşıyorum. Çeşitli platformlar denedim ama hepsinde aynı sorun vardı. Bir filmi nasıl kaliteli bir şekilde izlerim? ''Stremio'' önerenler oldu, resmi bir platform mu? Ne işe yarıyor?

Son düzenleme:
En kaliteli şekilde izlemenin yolu Remux versiyonu ile izlemek. Dosya boyutu hayli büyük oluyor fakat üzerinde oynama yapılmamış şekilde saf kalitede izliyorsunuz.

Çeşitli Torrent sitelerinde bulunuyor. Ayrıca X üzerinde bazı kişiler paylaşıyor. Filmin ismi + remux şeklinde arayabilirsin. Ayrıca bunlar için %100 güvenilirdir demiyorum haberiniz olsun.
Teşekkürler, peki indirmeden izlemenin veya güvenli yoldan halletmenin bir yolu var mı?

Son düzenleme:
Stremio kullandim, torbox gibi sunucularla kullaninca tadindan yenmiyor arastir detaylica. Kullanmazsan da cekilmez ama.

Stremio kullandim, torbox gibi sunucularla kullaninca tadindan yenmiyor arastir detaylica. Kullanmazsan da cekilmez ama.
Bu sitelerin güvenliği beni korkutuyor. Tek bilgisayarımda hem işlerimi hallediyorum hem de film izliyorum. Risk almak istemiyorum pek

Bu sitelerin güvenliği beni korkutuyor. Tek bilgisayarımda hem işlerimi hallediyorum hem de film izliyorum. Risk almak istemiyorum pek
Risklik bir durum oldugunu düşünmüyorum ama siz bilirsiniz tabii.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,775
Üyeler
201,580
Son üye
nsrdmn
Geri