Logitech G213
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 316
Buyurun direkt fotoğraf atayım daha anlaşılır olsun sizin için
Eliniz sanırım çok büyük değil. Palmmı tutuyorsunuz clawmı? Palm gibi gördüm ben.
Buyurun direkt fotoğraf atayım daha anlaşılır olsun sizin için
Valla tutuş olarak pek bir bilgim yok evet ellerim küçük orta parmaktan bileğime kadar 17.6-17.8 felan geliyor
Bütçeme daha yakın birşeyler yok mu hocam 5-6K bandında beyaz veya mor![]()
ATK Blazing Sky Z1 V2 Wireless Mouse
Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.wraithesports.com
Buna bakabilirsiniz o zaman.
Bütçeme daha yakın birşeyler yok mu hocam 5-6K bandında beyaz veya mor
Kardeşim alabildiğim en pahalısını ve iyisini almamı istiyor güzel kaliteli bir mouse olsun istiyor magnezyum veya karbon fiber olması önemli değilde güzel olsun istiyorum belli bir seviyede olsun yaniYakında gelir hocam Z1'in beyazı. Ben karbon fiber veya magnezyum istiyorum zorunlu demiyorsanız Z1 alabileceğiniz en yeni nesil donanımlardan birini taşıyor.
çok güzelsin ama çok pahalısın![]()
ATK Blazing Sky Ghost Karbon Fiber Wireless Mouse
Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.wraithesports.com
Kardeşim alabildiğim en pahalısını ve iyisini almamı istiyor güzel kaliteli bir mouse olsun istiyor magnezyum veya karbon fiber olması önemli değilde güzel olsun istiyorum belli bir seviyede olsun yani
Her zaman en pahalısı en iyisi olmuyor hocam arkadaşın attığı z1 çok kaliteli mousedur öneririm.Kardeşim alabildiğim en pahalısını ve iyisini almamı istiyor güzel kaliteli bir mouse olsun istiyor magnezyum veya karbon fiber olması önemli değilde güzel olsun istiyorum belli bir seviyede olsun yani
Pahalısı kaliteli olmuyor tabii ki ama öncesinde kullandığım ucuz ama fp diye aldığım ürünlerin nasıl gittiğini vs kardeşimle beraber yaşadığımız için ucuz olsun istemiyor sonrasında bir ton para döküyoruzHer zaman en pahalısı en iyisi olmuyor hocam arkadaşın attığı z1 çok kaliteli mousedur öneririm.