Yardım 6 Bin TL Bütçeye Mouse Önerisi

Eliniz sanırım çok büyük değil. Palmmı tutuyorsunuz clawmı? Palm gibi gördüm ben.
Valla tutuş olarak pek bir bilgim yok evet ellerim küçük orta parmaktan bileğime kadar 17.6-17.8 felan geliyor

Valla tutuş olarak pek bir bilgim yok evet ellerim küçük orta parmaktan bileğime kadar 17.6-17.8 felan geliyor

2093.webp

Hangisi?

Buna bakabilirsiniz o zaman.

Buna bakabilirsiniz o zaman.
Bütçeme daha yakın birşeyler yok mu hocam 5-6K bandında beyaz veya mor

Bütçeme daha yakın birşeyler yok mu hocam 5-6K bandında beyaz veya mor

Yakında gelir hocam Z1'in beyazı. Ben karbon fiber veya magnezyum istiyorum zorunlu demiyorsanız Z1 alabileceğiniz en yeni nesil donanımlardan birini taşıyor.

Yakında gelir hocam Z1'in beyazı. Ben karbon fiber veya magnezyum istiyorum zorunlu demiyorsanız Z1 alabileceğiniz en yeni nesil donanımlardan birini taşıyor.
Kardeşim alabildiğim en pahalısını ve iyisini almamı istiyor güzel kaliteli bir mouse olsun istiyor magnezyum veya karbon fiber olması önemli değilde güzel olsun istiyorum belli bir seviyede olsun yani

çok güzelsin ama çok pahalısın

Kardeşim alabildiğim en pahalısını ve iyisini almamı istiyor güzel kaliteli bir mouse olsun istiyor magnezyum veya karbon fiber olması önemli değilde güzel olsun istiyorum belli bir seviyede olsun yani

Z1 V2 çok iyi bir fare zaten hocam.

Her zaman en pahalısı en iyisi olmuyor hocam arkadaşın attığı z1 çok kaliteli mousedur öneririm.

Her zaman en pahalısı en iyisi olmuyor hocam arkadaşın attığı z1 çok kaliteli mousedur öneririm.
Pahalısı kaliteli olmuyor tabii ki ama öncesinde kullandığım ucuz ama fp diye aldığım ürünlerin nasıl gittiğini vs kardeşimle beraber yaşadığımız için ucuz olsun istemiyor sonrasında bir ton para döküyoruz

Geri