PoopKiller
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 231
taksitle almayı düşünüyorum artısı ve ya eksisi varmı ayrıca kapmanya olan yer fln
Daha çok nelere önem veriyorsun eğer işlemciye önem veriyorsan ben olsam poco x8 pro alırdımtaksitle almayı düşünüyorum artısı ve ya eksisi varmı ayrıca kapmanya olan yer fln
x8 pro 12/512den devam.taksitle almayı düşünüyorum artısı ve ya eksisi varmı ayrıca kapmanya olan yer fln
işlemcinin farkını çok anlamamda kamera fln ekranı güzel olsun rami güzel olsun yazılımı bloatware dolu olmasın kasmaması için oyunla çok aram yokDaha çok nelere önem veriyorsun eğer işlemciye önem veriyorsan ben olsam poco x8 pro alırdım
x8 pro 12/512den devam.
YD Xiaomi 15t'ye bakabilirsin hocamişlemcinin farkını çok anlamamda kamera fln ekranı güzel olsun rami güzel olsun yazılımı bloatware dolu olmasın kasmaması için oyunla çok aram yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntülebiraz aşırı gibi
poco x8 pro 12/512işlemcinin farkını çok anlamamda kamera fln ekranı güzel olsun rami güzel olsun yazılımı bloatware dolu olmasın kasmaması için oyunla çok aram yok
2. el s22/s23 öneririmisiniz samsungpoco x8 pro 12/512
bütçe ne2. el s22/s23 öneririmisiniz samsung
16k ama iyi bir şey varsa artabilirbütçe ne
30bin bütçelere çıkabiliyorsan poco x8 pro felan olabilir16k ama iyi bir şey varsa artabilir
işlemcinin farkını çok anlamamda kamera fln ekranı güzel olsun rami güzel olsun yazılımı bloatware dolu olmasın kasmaması için oyunla çok aram yok
senin yorumları okurken ben :16k ama iyi bir şey varsa artabilir
gül gül öldüm bida olmasınsenin yorumları okurken ben :
2. el bakıyorum ve biraz aşıyor gibi beni30bin bütçelere çıkabiliyorsan poco x8 pro felan olabilir