Samsung Galaxy S25 Fe Vs Galaxy A56/A57 Karşılaştırması

mehmet_19

80+
Reaksiyon skoru
2
Yaklaşık 4 yıldır kullandığım Galaxy A33 yavaşladığı için cihazımı yine bir Samsung ile değiştirmek istiyorum. Genel amaçlı kullanacağım; ağır oyunlar oynamıyorum, ekran kalitesinden zaten şüphem yok ve kamera da benim için tamamen önemsiz değil. A56/A57 modelleri yerine uzun süreli kullanım için aradaki fiyat farkını verip S25 FE almaya değer mi? Bir de satın almak için tam şu an doğru zaman mı, yoksa belli bir süreyi veya indirimi beklemeli miyim?

Yaklaşık 4 yıldır kullandığım Galaxy A33 yavaşladığı için cihazımı yine bir Samsung ile değiştirmek istiyorum. Genel amaçlı kullanacağım; ağır oyunlar oynamıyorum, ekran kalitesinden zaten şüphem yok ve kamera da benim için tamamen önemsiz değil. A56/A57 modelleri yerine uzun süreli kullanım için aradaki fiyat farkını verip S25 FE almaya değer mi? Bir de satın almak için tam şu an doğru zaman mı, yoksa belli bir süreyi veya indirimi beklemeli miyim?
zam geldi ve muhtemelen gelmeye devam edecek
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

s26 fe fiyatı absürt olacak s26 ile yarışır hatta
bence şu an s25 veya s25 fe alabilirsin, ucuz denk gelirse s26

Amacın Samsung dışına çıkmamaksa S25 Fe.

günlük hayatta en az 4-5 sene kullanacaksan s25 al, 38k s25 feye vermezdim ben olsam

a serisine bulasmamani oneririm

Açık söyliyim S25fe ye şu an ki sıfır fiyatını vermezdim temiz ikinci el bakardım zaten telefonlarda taksit imkanıda yok sıfır alsanda bir şey değişmez.

Ben s25 feden çok memnunum

zam geldi ve muhtemelen gelmeye devam edecek
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

s26 fe fiyatı absürt olacak s26 ile yarışır hatta
bence şu an s25 veya s25 fe alabilirsin, ucuz denk gelirse s26
günlük hayatta en az 4-5 sene kullanacaksan s25 al, 38k s25 feye vermezdim ben olsam
Düz modeller biraz küçük o yüzden alır mıyım bilmiyorum.
a serisine bulasmamani oneririm
Sebebini öğrenebilir miyim?

S25 fe anlamsız pahalandi Xiaomi honor poco tarzı cihazlarada bak derim hocam

Geri