Bu marka nasıl son zamanlarda çok denk geliyor![]()
KTC H27T22C Monitör
KTC H27T22C Monitör [kodu] detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
çinde köklü bir firma trye yeni girdiği için çok bilinmiyor ama güvenilir bir firmaBu marka nasıl son zamanlarda çok denk geliyor
Bu marka nasıl son zamanlarda çok denk geliyor
neden özellikle ips istiyorsunuz ?iyi forumlar, 7 bin tl civarı, 27 inç ,2k çözünürlük monitör arıyorum. curve olmasın ve IPS ekran olsun. bu özelliklere sahip alınabilecek monitör varsa daha ucuz olması tercihim,7000 max fiyat
İnceleyecegim teşekkürlerIyidir.
![]()
Rehber: KTC (KEY TO COMBAT) Marka monitör alınır mı?
KTC Technology hakkında bilgilendirme KTC Technology Co., Ltd, 1995 yılında Shenzhen Çin'de gelişmiş bir ekran üreticisi ve tüketici elektroniği şirketi olarak kuruldu. Müşteriler için derinlemesine özelleştirilmiş, farklı tablet ekran ürünleri ve dünya için Çin akıllı üretim çözümleri...www.technopat.net
hem oyun hem de edit için kullanacağım en optimum seçenek ıps gibi duruyorneden özellikle ips istiyorsunuz ?
bakacağım. MSI MAG 225F nasıldır hocam bilginiz var mı?James Donkey q40 değerlendirilebilir. markanın kötü bir algısı var ama bu ürün özelinde kullandıkları panel gerçekten kaliteli bizzat kullanıyorum. ara ara 6000tl civarına düşüyor.
KTC H25T7, 225F ile aynı paneli kullanıyor ancak daha iyi test sonuçları mevcut fiyatta daha uygunken KTC H25T7'i daha alınası buluyorum. Ama bunlar 1080P siz 2K bakmıyor muydunuz?hem oyun hem de edit için kullanacağım en optimum seçenek ıps gibi duruyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bakacağım. MSI MAG 225F nasıldır hocam bilginiz var mı?
f/p iyi model alınır bütçe buralardaysa.
KTC H27T22C ile AOC A27G42XE modeli arasında 600 tl fark var ve aoc modeli 0.5 ms hangisi daha mantıklı?f/p iyi model alınır bütçe buralardaysa.