27 İnç, 2k Çözünürlük Ips Monitör Tavsiyesi

serche_

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
7000
iyi forumlar, 7 bin tl civarı, 27 inç ,2k çözünürlük monitör arıyorum. curve olmasın ve IPS ekran olsun. bu özelliklere sahip alınabilecek monitör varsa daha ucuz olması tercihim,7000 max fiyat

Bu marka nasıl son zamanlarda çok denk geliyor

Iyidir.

iyi forumlar, 7 bin tl civarı, 27 inç ,2k çözünürlük monitör arıyorum. curve olmasın ve IPS ekran olsun. bu özelliklere sahip alınabilecek monitör varsa daha ucuz olması tercihim,7000 max fiyat
neden özellikle ips istiyorsunuz ?

James Donkey q40 değerlendirilebilir. markanın kötü bir algısı var ama bu ürün özelinde kullandıkları panel gerçekten kaliteli bizzat kullanıyorum. ara ara 6000tl civarına düşüyor.

neden özellikle ips istiyorsunuz ?
hem oyun hem de edit için kullanacağım en optimum seçenek ıps gibi duruyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

James Donkey q40 değerlendirilebilir. markanın kötü bir algısı var ama bu ürün özelinde kullandıkları panel gerçekten kaliteli bizzat kullanıyorum. ara ara 6000tl civarına düşüyor.
bakacağım. MSI MAG 225F nasıldır hocam bilginiz var mı?

hem oyun hem de edit için kullanacağım en optimum seçenek ıps gibi duruyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bakacağım. MSI MAG 225F nasıldır hocam bilginiz var mı?
KTC H25T7, 225F ile aynı paneli kullanıyor ancak daha iyi test sonuçları mevcut fiyatta daha uygunken KTC H25T7'i daha alınası buluyorum. Ama bunlar 1080P siz 2K bakmıyor muydunuz?

KTC H25T7, 225F ile aynı paneli kullanıyor ancak daha iyi test sonuçları mevcut fiyatta daha uygunken KTC H25T7'i daha alınası buluyorum. Ama bunlar 1080P siz 2K bakmıyor muydunuz?
msi mag 225f de karışıklık olmuş. KTC H27T22C 27 modeli hocam 2k olan bu alınır mı?

Son düzenleme:
Geri