Bölgesel karartma nedeniyle siyahlari daha iyi verir, HDR parlaklığı daha iyidir, kontrast daha iyidir.Qled ile Mini led arasında gerçekten ciddi fark var mı?
Bölgesel karartma nedeniyle siyahlari daha iyi verir, HDR parlaklığı daha iyidir, kontrast daha iyidir.Qled ile Mini led arasında gerçekten ciddi fark var mı?
o kadar ışık arasında anlamazsın ki. karanlık odada ve karanlık görüntü de aradaki fark geceyle gündüz gibiBugün MediaMarkt'a giderek Philiphs 65PUS9000/62 65" ve TCL 65C6K'yı yan yana gördüm. Oynattıkları reklam videolarından mıdır nedir açıkçası hiç siyah ton farkı vs. görmedim. Aksine Philips'in IPS panel olduğunu söylediler.. İnternette IPS olduğuna dair en ufak bir bilgi bulamasamda görüntü olarak TCL'den iyi gibi duruyordu.. Belki mağazanın ışık oyunu bilemiyorum artık.
İyice kafa karıştırdılar.. Fiyatı en cazip geleni alıp geçerim gibi artık
IPS panel TV için kötüdür, güncel üst segment ürünlerde de asla kullanılmaz.Bugün MediaMarkt'a giderek Philiphs 65PUS9000/62 65" ve TCL 65C6K'yı yan yana gördüm. Oynattıkları reklam videolarından mıdır nedir açıkçası hiç siyah ton farkı vs. görmedim. Aksine Philips'in IPS panel olduğunu söylediler.. İnternette IPS olduğuna dair en ufak bir bilgi bulamasamda görüntü olarak TCL'den iyi gibi duruyordu.. Belki mağazanın ışık oyunu bilemiyorum artık.
Gerçekten C6K 'nın miniled'i o kadar fark ediyor mu?o kadar ışık arasında anlamazsın ki. karanlık odada ve karanlık görüntü de aradaki fark geceyle gündüz gibi
Gerçekten C6K 'nın miniled'i o kadar fark ediyor mu?
Kullanan deneyen kimsede tanımadığım için aradaki fark %kaç, gerçekten buna değer mi kestiremiyorum bir türlü
Evet biraz bakınca öyle olduğunu öğrendim bende, sebebini bilmesemde philips daha iyi gibiydi. Hatta ekrana vurduğunda TCL ile philips arasında çok ciddi fark vardıIPS panel TV için kötüdür, güncel üst segment ürünlerde de asla kullanılmaz.
philips modeli va panel ips değil. videodaki gibi kötü değil yani siyahlar iyi. o yüzden sana iyi gelmiş siyahlar mağazada.Evet biraz bakınca öyle olduğunu öğrendim bende, sebebini bilmesemde philips daha iyi gibiydi. Hatta ekrana vurduğunda TCL ile philips arasında çok ciddi fark vardı
Philipsi bilmiyorum ama 65c6k güzel cihaz, arkadaşıma aldık PS de bağlıyoruz akıyorBugün MediaMarkt'a giderek Philiphs 65PUS9000/62 65" ve TCL 65C6K'yı yan yana gördüm. Oynattıkları reklam videolarından mıdır nedir açıkçası hiç siyah ton farkı vs. görmedim. Aksine Philips'in IPS panel olduğunu söylediler.. İnternette IPS olduğuna dair en ufak bir bilgi bulamasamda görüntü olarak TCL'den iyi gibi duruyordu.. Belki mağazanın ışık oyunu bilemiyorum artık.
Valla aynı mantıkla 2 sene önce garanti kartı çıkarttırmıştım, beni mi gördü nedir hiç taksit yapmıyor artıkAyarları aynı değildir belki zaten mağazalarda görüntü güzelleştirici varmış yıllardır ya bu forumda ya X platfromda biri söylemişti mağazalara gidince bir bakıyorsun vauuuuw eve geliyor aynısı değil..Onun bile özel boxu varmış sistemi varmış müşteriyi tavlamak için.Birde her türlü paraf kart çıkar bence son aylarda en iyi taksit veren kartlardan.Hem kart ücretini 1 yılın sonunda iade ediyoruz dedi.dijital kartı da var ama kazandığın paraf puanları kullanmak zor onda ben bulamadım işleyen bir sistem site.
Biri İps ve Qled, diğeri Va panel, gerçek QD-Mini led Tv si, 242 local dimming sayısı 1000 nit tepe parlaklık, 2.1 ses sistemi, subwoofer, Imax, AİPQ Pro İşlemci, vb özellikleri daha fazla Tv.Bugün MediaMarkt'a giderek Philiphs 65PUS9000/62 65" ve TCL 65C6K'yı yan yana gördüm. Oynattıkları reklam videolarından mıdır nedir açıkçası hiç siyah ton farkı vs. görmedim. Aksine Philips'in IPS panel olduğunu söylediler.. İnternette IPS olduğuna dair en ufak bir bilgi bulamasamda görüntü olarak TCL'den iyi gibi duruyordu.. Belki mağazanın ışık oyunu bilemiyorum artık.