D darkmuster 80+ Katılım 6 Ağustos 2024 Mesajlar 2 Reaksiyon skoru 0 Cumartesi, 21:11 #1 Asus TUF Gaming A15 laptop bilgisayarım için plastik pena ve tornavida kiti lazım öneriniz var mı dostlar ? Termal macun da önerebilir misiniz ?
Asus TUF Gaming A15 laptop bilgisayarım için plastik pena ve tornavida kiti lazım öneriniz var mı dostlar ? Termal macun da önerebilir misiniz ?
bahtsizbedevi23 80+ Silver Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 3,236 Reaksiyon skoru 1,917 Cumartesi, 22:25 #2 Bende rog g513 var ben bıçakla açtım vidalarida ufak bir yıldız tornavidayla açılır. Pena yerine de eski otobus kartı vardı onla açtım kapağı. Yani bir yıldız tornavida falan varsa masrafa gerek yok.
Bende rog g513 var ben bıçakla açtım vidalarida ufak bir yıldız tornavidayla açılır. Pena yerine de eski otobus kartı vardı onla açtım kapağı. Yani bir yıldız tornavida falan varsa masrafa gerek yok.
D darkmuster 80+ Katılım 6 Ağustos 2024 Mesajlar 2 Reaksiyon skoru 0 Dün, 18:28 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Gakko sağol bu arada kullandığın termal macun ve ile VRAM ler için putty var mı ? Yada önerin