aliamesiah
80+
- Reaksiyon skoru
- 24
o kasa accord ülkede değeri bilinmeyen ucuz arabalardan güzel seçim
Tam demeye geliyordumo kasa accord ülkede değeri bilinmeyen ucuz arabalardan güzel seçim
Geniş araba dediklerinde aklıma ilk ve tek gelen şey süperb oluyor, kesinlikle tavsiye ederim bir bagajı var han gibiSelam arkadaşlar max 80-90k km de kazasız boyalı olabilir geniş araç önerisi yapabilirmisiniz ?
max bütçe 2 milyon TL
Yakıt sorun değil benzinli olsun fazla yaksın ama sanayi ile akraba olmayayım yeter.
Aklımda Bu var Tavsiyelere açığım
Super B alternatif olarak söyleyebilirim segmentin en geniş otomobillerinden ama piyasasi hızlı olması ve biraz daha geniş olması hariç benim gözümde accord çok daha iyi bir otomobil kesinlikle tavsiye ederim.
Super B alternatif olarak söyleyebilirim segmentin en geniş otomobillerinden ama piyasasi hızlı olması ve biraz daha geniş olması hariç benim gözümde accord çok daha iyi bir otomobil kesinlikle tavsiye ederim.
Buna ne diyorsun hocamvalla japona dedem binsin
bu iyiymiş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
b48 zf8 ikilisi taş gibi araba
Hocam sizce bu nasıldır benim baya hoşuma gitti
SuperB Dexter Paket
![]()
MASALLAH ekspertizi picasso tablosu gibiBuna ne diyorsun hocam
Arabadan Çok Anlamam Hocam Ama Model Baya Eski Ve KM Fazla Bence .Buna ne diyorsun hocam
Hocam sizce bu nasıldır benim baya hoşuma gitti
Hocam km’ye falan bakmadım işte anladınız siz çok bakmadımMASALLAH ekspertizi picasso tablosu gibi316k km 7 serisi bmw muhtemelen airli ve heryeri değisen. 1.9 m u çöpe atarım daha iyi gariban biri bulur belki
Hocam konforu falan çok iyi benim deneyimleme fırsatım olmuştuArabadan Çok Anlamam Hocam Ama Model Baya Eski Ve KM Fazla Bence .
Temizi 3m civarlarında o paraya da bu kasa değil yeni kasasının 2.0 b48 motorlusu alınırHocam km’ye falan bakmadım işte anladınız siz çok bakmadım
Arabanın nasıl olduğunu kastediyorum temizi bulunursa alınır gibi bence
Hocam konforu falan çok iyi benim deneyimleme fırsatım olmuştu
Tam accord önercektim arabanı bulmuşsun bileSelam arkadaşlar max 80-90k km de kazasız boyalı olabilir geniş araç önerisi yapabilirmisiniz ?
max bütçe 2 milyon TL
Yakıt sorun değil benzinli olsun fazla yaksın ama sanayi ile akraba olmayayım yeter.
Aklımda Bu var Tavsiyelere açığım